Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Покоління «V»

Покоління «V»

Gen V
7.7
18+
    Дія відбувається одночасно з четвертим сезоном серіалу «Хлопаки», розповідаючи про перше покоління супергероїв, яке знає, що їхні надприродні здібності — це не дар, а наслідки введення в організм спеціальної сироватки, розробленої компанією Vought. Діти з надздібностями відвідують спеціальну школу, яка нібито була створена для того, щоб допомогти їм реалізувати свій потенціал. Насправді ж молоді супергерої змушені конкурувати один з одним за виживання у рамках запеклої «королівської битви».
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Покоління «V»» / «Ві» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +658 916

    Відгуки (15)
    1. Гість Phil
      Гість Phil Гість 7 вересня 2024 22:39
      Серіал вартий перегляду через те, що після нього починаєш дивитися інакше на Хлопаків. Дивіться. Розумійте.
    2. Гііра
      Гііра Гість 18 серпня 2024 17:40
      На диво хороший серіал. Одночасно схожий і несхожий на свого прародителя. Доречно дивитися саме між сезонами пацанів відповідно до дат виходу. Дає великий простір для подальшого сюжету, гармонійно розвиває свій, та поєднується з сюжетом пацанів. Рахую рішення створення сезону V чудовим прикладом розширення світу та введення нових персонажів з їх розкриттям без потреби постійно відволікатись на знайомих героїв. Окремо відмічається вплив подій серіалів один на одного. Місцями сюжет трохи "серіальний" (мелодраматичний з розкриттям деяких неочевидно потрібних проблем з перебільшенням їх вартості в рамках загального хронометражу), однак напротивагу це не надто погано вписується у рамки серіалу саме про студентсько-молодіжне життя.
    3. Cola
      Cola Гість 16 липня 2024 13:22
      В коментах зібралися душніли тому не рекомендую їх слухати
      Серіал справді хороший і є чудовим продовженням Хлопаків
      Сюжет, музика та стиль відповідають основному серіалу, що мене вразило, бо таке буває дуже рідко, а тут все прям добре з цим, немає відчуття, що дивишся пародію
      Рекомендую подивитися спочатку три серії 4го сезону Хлопаків, потім цей серіал, а потім продовжити Хлопаків, бо саме з 4ї серії події продовжують кінець цього серіалу
      Вдячна за озвучку Цікавої ідеї, вони ідеально передали гумор та атмосферу серіалу, а hdrezka посилайте за кораблем, бо мало того, що це рос проєкт рос сайту, так вони ще й переклад роблять просто жахливий
    4. Гість Fang
      Гість Fang Гість 20 червня 2024 19:04
      Серіал дивився з перемотками бо було багато очевидних моментів. Хлопаки в цьому плані трошки більш цікавим видались. Інколи складалось враження відсутності бодай якоїсь логіки в діях персонажів, як вже хтось сказав тут в коментарях - діти роблять все емоціями, а не розумом. Радий що не витратив багато часу на перегляд. Рекомендувати не стану так як є значно цікавіші проєкти.
    5. TimeLord
      TimeLord Частий відвідувач 8 листопада 2023 15:09
      Фінал сезону дивний та не дуже зрозумілий. Зробили інтригу і типу "далі буде". Хоча я б закрив цей серіал на першому сезоні через не дуже опрацьований сюжет. Так, задумка цікава і персонажі більш менш, але остання серія перекрила якусь логіку перших сімох.