Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Чужоземка
8 серій з 16

Чужоземка

Outlander
8.4
18+
    У центрі сюжету опиняється британська медсестра Клер Рендалл, яка займається наданням допомоги пораненим під час Другої світової війни. Якось Френк, чоловік Клер, запрошує її на другий медовий місяць до Шотландії. Вивчаючи рослини, дівчина несподівано переноситься у часі в 1743 рік, коли шотландці воювали з британцями. Жінка виявляється зовсім одна у небезпечному світі. На щастя, їй на допомогу приходить вродливий солдат Джеймі Фрейзер, з яким вона зав'язує романтичні стосунки. І тепер серце Клер розривається між двома чоловіками з різних епох...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Чужоземка» 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +453 661

    Відгуки (7)
    1. Гість July
      Гість July Гість 8 серпня 2024 01:24
      Серіал, який заворожує, інтригує, дуже насичений подіями. Гра акторів на вищому рівні, колорит старовини, костюми і краєвиди, милують око.
    2. Гість Snizhok
      Гість Snizhok Гість 13 червня 2024 17:07
      10 із 10. В цьому серіалі присутнє все, що мені подобається у фільмах - дух епохи, вдалі костюми, неперевершена гра акторів, інтрига, цікавий сюжет, гарно розкриті глобальні проблеми і висвітлені людські чесноти та недоліки. Додивилась 7 сезон, хочеться розпочинати спочатку.
    3. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 10 червня 2024 14:01
      Закінчила перегляд всіх сезонів,передивилася на одному подиху всі 7 сезонів. Після смак дуже приємний. Люблю фільми про горців, а тут як ніде розкрита тема давньої Шотландії. Дуже гарні і максимально схожі костюми, переданий дух тієї епохи, музика, краєвиди, побут, замки, сцени битв і побоїщ, охота. Але перш за все моє серце полонили головні герої серіалу) Мужній, красивий, відданий своєму слову Джеймс Фрейзер, як він самовіддано кохав свою Клер, і йшов заради неї в вогонь і вводу, Клер - ця жінка, яка знала собі ціну, мала впертий характер, ніколи не зраджувала своєму внутр. я, добивалася свого, була пристрасною коханкою і просто красивою жінкою. Між ними була хімія, вона трималася через усі серії, хотілося знати чим закінчиться серія і почнеться нова. Актори гарно розкрили характери кожного персонажа, що тільки можна сказати про Френка і його далекого родича жорстокого садюгу капітана, два різні персонажа зіграні одним актором!
      Тут є а морські пригоди, і королівській двір, і дикі апачі, і кадри війни, і плантації рабів, і все це пересікається із сучасністю років 40-70хх.
      Мені зайшов серіал, з нетерпінням чекатиму 8 сезон, заключний(кажуть що це 2025рік)
      Мені зайшов, раджу всім тим, хто любить переміщення в часі і пригодницько-романтичну сюжетну лінію!!!
    4. Ірина Костенко
      Ірина Костенко Гість 5 червня 2024 15:52
      Сподобався серіал! Оцінка, скоріше, суб'єктивна, бо обожнюю історичні серіали, де максимальне наближення до правди. Але тут все і історія, і любов, і пригоди, і жорстокість.
    5. Nata73
      Nata73 Новачок 8 квітня 2024 11:32
      Прекрасний серіал! люблю тему переміщення в часі. Декорації, неймовірні пейзажі, музика, сюжет - супер! Дуже чітко показаний побут того часу - одяг, зачіски - насолода дивитись.