Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Моє прекрасне нещастя

Моє прекрасне нещастя

Beautiful Disaster
5.3
18+
    Коли скромна та замкнута першокурсниця коледжу Еббі відвідує підпільний бійцівський поєдинок разом зі своєю подругою Америкою, вона несподівано зустрічає Тревіса — безжального бунтаря та одного з учасників вечірнього бою на рингу. Випадкове знайомство швидко переростає у своєрідний спір: якщо Тревіс виграє наступний поєдинок, то Еббі погодиться провести цілий місяць у компанії бійця, що втілює в собі якості, які зовсім не приваблюють студентку. Ось тільки ні Еббі, ні Тревіс навіть не підозрюють, що у них багато спільного, а їхня зустріч не була випадковістю...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Моє прекрасне нещастя» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +602 900

    Всі частини фільму «Моє прекрасне нещастя»:


    Відгуки (12)
    1. Гість Ксю
      Гість Ксю Гість 21 червня 2024 21:56
      Хтось взагалі розуміє, що це суцільний стьоб на фільми подібного жанру😅
      Тож не сприймати серйозно)
    2. Sirikcat
      Sirikcat Новачок 1 травня 2024 18:00
      Читала всі книги з цієї серії. фільм ні про що(( абсолютно нецікавий, актори дивно підібрані, сюжет вкорочений і перекручений.. не знаю, може тим хто не читав і буде цікаво але мені не сподобалося.
    3. Гість Лілія
      Гість Лілія Гість 7 серпня 2023 22:53
      Почитала коментарі, думаю ну не може все бути так погано. Аж ні, все навіть гірше. Не змогла додивитись навіть, це дуже тупо.
    4. Гість Іра
      Гість Іра Гість 21 липня 2023 21:26
      Це просто треш... Більшої дурні я не бачила. Суцільне розчарування, просто образа якась за те, що таке г зняли по досить непоганому роману(((
    5. Гість Анна
      Гість Анна Гість 19 липня 2023 13:55
      Гіршої "комедіїї про кохання" не бачила, хоча люблю цей жанр. Гра акторів на 2, сюжет нелогічний, взагалі не віриш цьому дійству. Головні актори таким фільмом можуть зіпсувати собі репутацію. Не вартий перегляду.