Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Безсмертний

Безсмертний

Sisu
6.9
16+
    У 1944 році Фінляндія піддається розоренню нацистами, які залишають після себе випалену землю перед відступом. Лапландію перетинає досвідчений боєць Аатамі Корпі, який втомився від війни та вважає за краще триматися особняком. Будучи шахтарем, чоловік виявляє велике родовище золота, збирає кілька мішків і вирушає в дорогу. Дорогою він зустрічає нацистський загін, а потім привертає увагу німецького капітана Бруно, який вважає, що самотній шахтар не становить загрози. Коли Бруно та його підлеглі намагаються відібрати вантаж Корпі, солдат-вигнанець перетворюється на безжалісного вбивцю...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Безсмертний» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +464 684

    Відгуки (18)
    1. Гість Watson
      Гість Watson Гість 27 травня 2024 05:11
      Нагадав "Десперадо" Родрігеса. Можна просто дивитись і кайфувати від добротного екшена. Але погоджусь з багатьма попередніми коментаями - в картині закладені глибші сенси.
      Дякую.
    2. Микола Федорчук
      Микола Федорчук Гість 28 квітня 2024 05:49
      Перебільшення певне є... та згадуючі фінського снайпера, який сам поклав майже 1000 російян, був не одноразово поранений в око в тому числі в око. Приймаючи участь у двох вітових війнах... залишився живий. Збіг, безсмертя чи кара в руках Бога???
    3. Alex
      Alex Гість 13 квітня 2024 23:41
      Ну як сказати, фільм на один раз. Серйозно його сприймати не варто. Сама суть фільму полягає у тому, щоб показати дух фіньського народу, з великими перебільшеннями звістно [s](такими як пережити повішання або залити рану бензином чи прикритися тілом ворога від калібру 14,5мм і таке інше)[/s] - до цих деталей не варто придиратися, бо тут такі гіперболічні ситуації просто показують, що не треба здаватися ніколи, щоб бляха не було. І саме таким є головний герой - дух фінського народу!
    4. vmarinyak77720
      vmarinyak77720 Новачок 9 квітня 2024 21:24
      Фінський Рембо. На один раз. для того щоб вбити час, який пройде швидко бо фільм динамічний. Багато чого з озброєння не відповідає тій епосі, але не судіть, просто розважтеся.
    5. Гість Поліна
      Гість Поліна Гість 23 березня 2024 23:36
      Тим, хто пише про нереалістичний сюжет, в мене до вас питання, а чого ви очікували від бойовика? Для свого жанру цей фільм топ, мені сподобався, хоч я і не цінувач подібних фільмів.