Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бріджертони: Історія королеви Шарлотти

Бріджертони: Історія королеви Шарлотти

Queen Charlotte: A Bridgerton Story
7.5
18+
    Дія розгортається у XVIII столітті навколо молодої Шарлотти, якій належить пройти шлях від амбітної дівчини з німецької провінції до королеви Англії, що прийняла пропозицію про заміжжя з таємничим правителем Георгом. Будучи дотепною, рішучою та відважною жінкою, Шарлотта починає власну подорож, затято прагнучи досягти успіху у світі, де домінують чоловіки. Вона проходить через серію труднощів та випробувань, викликаних складними стосунками з чоловіком через його психічні відхилення та палацові інтриги, але не відступає від наміченого плану...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Бріджертони: Історія королеви Шарлотти» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +3215 4267

    Відгуки (67)
    1. Kabanets Inna Vladimirovna
      Kabanets Inna Vladimirovna Частий відвідувач 23 серпня 2024 22:02
      Починала дивитися з пересторогою, думала, що буде продовження настрою Бріджертонів. Але! Чим далі в ліс, тим більше дров. Спочатку 1-3 серії навіть не зрозуміла, що це всі ті ж герої що і в Бріджертонах, але молоді, але саме з 4ї серії починається найкраще! Та підтримка, справжі почуття та бути разом всупереч усим негараздам у таких умовах - прояв кохання в усій красі. [s]6та серія - розбила серце! Останні 20 хвилин плакала без перестанку. І Брінслі, о відданий слуга своєї королеви, як мені його шкода![/s] Раджу до перегляду однозначно!
    2. mrskachan
      mrskachan Новачок 23 серпня 2024 17:52
      На мою думку, серіал Бріджертони то є легка романтична передісторія до "Історії королеви Шарлотти", яка є веселою, романтичною і одночасно психологічно тяжкою для перегляду. Бріджертони - крім гарної картинки, візуально підібраних акторів, ну і 3 сезону, більше нічим не вражають. Такий собі лайтовий серіал, щоб ввімкнути на фоні, але не жалкую, що переглянула його, адже тепер в повній мірі можу зануритись в дану історію. Рекомендую до перегляду.
      1. Анотта
        Анотта Гість 20 вересня 2024 06:34
        Це ви чудово підмітили, але Бріджертони є повноцінними книгами, а принцеси Шарлотти у них не було.
    3. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 8 серпня 2024 23:14
      1 і основне! Серіал набагато цікавіше, глибше, романтичніше, хвилююче ніж "Бріджертони". Хто ще вагається, не вагайтесь-дивіться!
      2 і останє. Прочитала коментар про 4 серію. Категорично не згідна!! Спойлер- спойлерів не буде) 4 серія не "такє" і не "повтор всіх попередніх серій". Напищу загальними фразами. Ця серія відкриває таємниці попередніх, показує глядачу залаштунки всіх тих подій, які відбувались в попередніх. В цій серії з'являється ще один, на прочуд, цікавий персонаж, вона розкриває зовсім по іншому короля та вдову принцесу. Якщо раніше у глядача могли бути сумніви стосовно люблові в цій парі або прихованих мотивів короля, то в 4 серії вони повністю розвіються. Кохання врятує світ і напевно королівство!
    4. Apofis
      Apofis Новачок 23 липня 2024 08:35
      Якщо в когось після 1-2 сезонів Бріджертонів з'явився певний скептицизм, то не дайте йому завади переглянути прекрасну історію Шарлотти, бо вона цього варта.
    5. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 17 липня 2024 15:20
      Прекрасна історія справжнього кохання та підтримки один одного в такі нелегкі часи, мудрість та виваженість в своїх рішеннях сильних духом жінок того часу. Велика похвала тим людям, які перенесли цей геніальний шедевр на екран та велика майстерність гри акторів.