Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Загадкове вбивство 2

Загадкове вбивство 2

Murder Mystery 2
5.7
13+
    Після пережитих пригод сержант поліції Нік Шпітц та його дружина-перукар Одрі звільнилися з роботи та відкрили власне детективне агентство в Нью-Йорку, проте зміна діяльності не надто добре позначилася на їхньому матеріальному становищі та шлюбі. Подружжя хапається за можливість розвіятися, коли їхній спільний приятель-мільярдер Магараджа Вікрам запрошує героїв на власний острів, де він планує зіграти розкішне весілля. Але несподівано нареченого викрадають таємничі зловмисники, а Нік та Одрі беруться за розслідування, яке приводить їх в Париж.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Загадкове вбивство 2» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +528 690

    Всі частини фільму «Загадкове вбивство»:


    Відгуки (9)
    1. Гість Адріана
      Гість Адріана Гість 4 серпня 2023 13:17
      Від тих трюків, що робила головна героїня я була в напрузі і на нервах: боялася за неї. Один раз за весь просмотр фільму посміялася. Сам фільм яскравий: декорації, інтер'єр, актори. Але я не люблю коли щось ламається, руйнується. Протягом фільму переживаєш за чиєсь життя. Хотілося більше легкості і жартів. Не хочу зброї і ризику.
    2. Гість Олена
      Гість Олена Гість 17 липня 2023 22:30
      Не знаю кому як, а мені дуже сподобалася друга частина. Взагалі, обидві частини класні. Люди пишуть, що фільм ні про що. Агов! Люди! А що ви хотіли, це ж комедія!!! Обидві історії цікаві, але жартів, мені здалося, в другій частині більше. Я від душі посміялася. Дуже рекомендую ці фільми для заспокоєння нервів.
    3. Mariia
      Mariia Гість 29 квітня 2023 20:43
      фільм чарівний у своїй дурощі)) що перший, що другий. шпіонська комедія - більше годі й казати. для легкого вечора - те що треба
    4. Drafstee
      Drafstee Новачок 17 квітня 2023 21:37
      Подивилась обидві частини на одному подиху! Цікаві детективні комедії, сюжет інтригує і захоплює! Залюбки перегляну колись ще)
    5. makarovichhh
      makarovichhh Частий відвідувач 14 квітня 2023 22:01
      Прикольна комедія. Часто мені гидко дивитись подібні фільми, бо сценаристи переборщують з жартами, роблять їх якимось блювотними. Але ця комедія, нащастя, мала кращих творців.

      І ще додатковий плюсик за те що на початку фільму нагадали події першої частини, яка теж була доволі класна.

      Загалом люблю коли Дженіфер Еністон та Адам Сендлер знімаються разом, дуже в них це гармонійно виходить. І вже на цю гармонію приємно дивитись.

      Звісно не очікуйте оскароносного сюжету, але для приємного вечора цей фільм цілком підходить