Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бітлджюс

Бітлджюс

Beetlejuice
7.5
13+
    Адам та Барбара Мейтленди загинули в жахливій автомобільній аварії. Опинившись у дивній невизначеності, пара повертається у світ живих, але виявляє нестерпних яппі з Нью-Йорка, Чарльза та Делію Дітц, які купили їхній будинок у Новій Англії. Мейтленди зовсім не бажають ділити свій будинок з парочкою, проте, будучи привидами, їх навички залякування жалюгідні. Тепер, зіткнувшись з непередбаченими обставинами, Мейтленди піддаються спокусі заручитися допомогою божевільного привида-біоекзорциста Бітлджюса, щоб позбутися непроханих гостей...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Бітлджюс» 1988 українською мовою онлайн безкоштовно

    +135 159

    Відгуки (8)
    1. Mary Roses
      Mary Roses Новачок 13 вересня 2024 08:46
      Чудовий фільм. Смішний, легкий, суперові актори. Вражають персонажі потойбічного світу, цікаві, продумані та прикольні.
      Отримала масу задоволення.
    2. Гість Олеся
      Гість Олеся Гість 7 вересня 2024 01:43
      Подивилась новий фільм і одразу захотіла побачити старий. Тепер думаю, шкода, що я не знала про нього раніше - новий фільм виглядає як його логічне продовження, і деталі зрозуміліші, якщо бачити ось цей фільм. Взагалі, що новий, що старий - для любителів жанру, бо, наприклад, моя подруга каже: "кріповий", а мені подобається :). п.с. Якщо ще колись доведеться йти на хеловінську вечірку - тут образів (і в новому) на кілька років вперед :)
    3. Теті
      Теті Гість 6 вересня 2024 23:38
      Подивилась перед переглядом другої частини і просто в захваті від цієї історії. Другий фільм захопив настільки, що я хочу сходити на нього в кіно ще раз. Перегляд першої частини обовʼязковий - вони повʼязані.
    4. Ra29
      Ra29 Частий відвідувач 7 серпня 2024 08:08
      Переглянула в передчутті виходу другої частини. В принципі отримала відповідь, чому не бачила цього фільму раніше - навіть на початку 90-х такі спецефекти (пластилінові пародія на... Дюну?!!!! )))) вже виглядали надто дешево і аматорськи, на жаль. А ось акторський склад, сам стиль неперевершеного Тіма Баритона легко вгадується. На жаль, фільм не витримав випробування часом, але для тих, кому цікаві роботи режисера - перегляд обов'язковий.
    5. Гість Мері
      Гість Мері Гість 8 жовтня 2023 19:48
      Дуже милий і прикольний фільм для Геловіну) Стиль Бертона у кожному кадрі, дуже гарно!