Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Чорний телефон

Чорний телефон

The Black Phone
6.9
18+
    Наприкінці 1970-х років у передмісті Денвера орудує серійний вбивця, що полює на дітей, який маскується під аніматора дитячих свят. Він викрадає 13-річного Фінні Шоу і замикає його у звуконепроникному підвалі, де на стіні висить чорний телефон, що не працює. Неймовірним чином за допомогою телефону з підлітком зв'язуються духи дітей, раніше вбиті маніяком, які підказують, як можна вибратися з пастки живим. Паралельно з цим молодша сестра хлопчика Гвен, яка перейняла від покійної матері дар ясновидіння, намагається допомогти поліції вийти на слід брата.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Чорний телефон» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +364 420

    Відгуки (13)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 26 серпня 2024 12:27
      Навряд чи за допомогою цього телефону можна робити дзвінки в роумінгу, але зателефонувати міжгородом і знайти свого фаната він точно зможе. Сподобалися вставки з 8-мм камери, маски та атмосфера. Не сподобалося все інше.

      Оцінка: 5 з 10
    2. Vse
      Vse Постоялець 29 червня 2024 23:37
      Гарний. Ще на першій третині фільму зупинила його, щоб взнати чи не має він відношення до короля жаху, містера Кінга. І не помилилася, деяке відношення є)) Добре збалансований сюжет, цікава ідея. Рекомендую.
    3. _.Ola._
      _.Ola._ Частий відвідувач 16 березня 2024 20:30
      Я обожнюю схожу атмосферу жахів, коли ніхто не кричить, однак постійно є певна напруга й незрозумілість сюжету. Це один з найкращих хорорів з останніх мною переглянутих.

      Для любителів книг я дізналася, що анонсували переклад й книга буде у віват.

      Рекомендую для перегляду!
    4. V10Lpg
      V10Lpg Частий відвідувач 2 березня 2024 23:25
      Потужний фільм. Це не супер жахачка і тут немає якось мега екшену, але дивитися цікаво. Головне ніколи не здаватися, навіть у найпохмуріший день!
    5. Каратель
      Каратель Частий відвідувач 24 лютого 2024 20:37
      Один з кращих фільмів свого жанру, в останні кілька років. Вже двічі переглянув. Рекомендую.