Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Усміхайся

Усміхайся

Smile
6.5
18+
    Лікар Роуз Коттер пропрацювала довгу зміну і збирається йти додому, але спочатку їй необхідно відвідати збожеволілу пацієнтку Лору Вівер. Під час розмови з лікарем вона стверджує, що її переслідує зла сила, що ховається за зловісними усмішками. Коли на обличчі Лори з'являється усмішка, вона перерізає собі горло, чим вводить у ступор Роуз. Проходить кілька днів, лікар Коттер приходить до тями після жахливого інциденту і виявляє, що вона почала бачити зловісні усмішки, про які розповідала Лора. Турбуючись про своє життя і прагнучи розкрити таємницю усмішок, Роуз звертається за допомогою до свого колишнього хлопця — досвідченого копа Джоела.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Усміхайся» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +188 328

    Відгуки (15)
    1. Каратель
      Каратель Частий відвідувач 24 лютого 2024 20:40
      Досить непогано. Є щось в ньому таке, що заворожує, хоча ідея сама по собі не нова, але тут вона подана досить оригінально. Рекомендую.
    2. Гість Олег
      Гість Олег Гість 12 грудня 2023 01:05
      Я який передивився багато фільмів Джеймса Вана можу вважати, що цей фільм по своєму оригінальний. Я так розумію можлива ще друга частина, бо сутність антагоніста нам не пояснили він просто є і все, я вважаю що це єдиний мінус у цьому фільмі, але в цілому непогано.
    3. romanna
      romanna Частий відвідувач 25 червня 2023 22:59
      4/10. Екранізація дуже погана, таке відчуття ніби на фільмі старалися зекономити. Тупість головної героїні перевершує усі межі.. не раджу загалом.
    4. Гість Слава Україні
      Гість Слава Україні Гість 3 березня 2023 07:09
      Мішанина з фільмів "гра або дія", а коли в кінці рота порвала, пародія на "Дзеркала", але все одно 8/10 піде на раз.
    5. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 26 січня 2023 14:27
      Фільм довго тримає в напрузі, час від часу лякає, а тоді закінчується... В голові в цей час думка "і нащо я те вмикала?" Розв'язки геть ніякої нема, от просто наче вимкнули світло ...і титри