Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Енола Голмс 2

Енола Голмс 2

Enola Holmes 2
6.8
13+
    Намагаючись досягти успіху в сучасному світі, Енола Голмс відкриває власне детективне агентство в Лондоні, сподіваючись використати особисті навички та інтелект для роботи над цікавими справами. Однак потенційні клієнти не поспішають звертатися до неї через її вік, стать та споріднений зв'язок із Шерлоком Голмсом. Як тільки Енола збирається здатися, до неї за допомогою приходить юна дівчина на ім'я Бессі, яка шукає свою зниклу сестру Сару, що працювала на заводі з виробництва сірників. Вирушивши на підприємство, Енола несподівано підбирається до розгадки масштабної змови, в чому їй допомагає рідний брат Шерлок.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Енола Голмс 2» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +651 727

    Всі частини фільму «Енола Голмс»:


    Відгуки (6)
    1. Mendelaz
      Mendelaz Новачок 4 січня 2024 15:35
      Дуже атмосферний фільм,дивилася на одному подиху. Це той рідкісний випадок, коли що перша, що друга частини справді неймовірні)
    2. makarovichhh
      makarovichhh Частий відвідувач 31 липня 2023 20:44
      Я в захваті від фільму. Часто бачила нарізки різних сцен у ТікТок, але чомусь назву фільму ніколи не зустрічала в рекомендаціях до перегляду. Шкода, бо що перша, що друга частини просто прекрасні і я іх подивилася на одному диханні за день.

      Мені подобається як в цій стрічці Енола ламає 4 стіну, її стиль подачі інформації, так легко і по-сучасному. В кінці цієї частини була лоскотлива інтрига, але в більшості сюжет був досить зрозумілий та передбачливий. Дуже цікаво спостерігати за тим, як Енола пробирається на верхівку цих патріархальних сходів, те наскільки сильною та винахідливою вона є. Це захоплює та надихає.
      Класно, що історію про Шерлока Голмса адаптували та зробили трохи цікавішою за рахунок деяких змін у сюжеті. Зрештою він в цьому фільмі не головний герой, як на мене з цим розробники впоралися.

      Мені особливо сподобалося те, що в сюжет вигаданої розповіді, вписали реальну історію боротьби жінок за права ("Страйк сірничниць").

      Грію надію, що буде 3 частина. Тут би і серіал не завадив, було б дуже цікаво.
    3. Ria.Sem
      Ria.Sem Частий відвідувач 5 червня 2023 12:44
      Чудовий фільм, що зовсім не втратив свого шарму з другою частиною. Хоч це і детектив, він не напружує мозок, а навпаки покращує настрій. Попри те, що історія дуже знайома та має безліч екранізацій, ця версія виділяється захопливими поворотами та сюжетними лініями. У цій частині особливо цікаво було спостерігати за відносинами між Енолою та Шерлоком. Також сподобалось, що до сценарію додали історію, засновану на реальних подіях. Після перегляду захотілося й 3-ї частини)
    4. Greg
      Greg Гість 13 листопада 2022 10:31
      Гарний підбір акторі, що дало відчуття повернення в ті часи, коли кіно вміли робити (8/10). Проте сценарій - кривий та косий, тут і діалоги, що раптово обриваються і з втратою логіки продовжуються, і використане кліше: "якщо фільм про Холмса, має бути Моріарті", [s]той самий найнебезпечніший в світі злочинець, виявився пересічною секретаркою, котра взагалі не представляє небезпеки. Сценарист її сюди впихнув, аби виконати умову кліше.[/s] Сценарій - 7/10. Далі... трюки, битви, та все ін. все якесь фальшиве, зігране на рівні не професійних акторів-каскадерів, а на рівні дітей з початкової школи, десь на балці з палицями (4/10).

      Загалом фільм - є вбивцею дешевих театрів, бо зроблений все ж краще ніж постановки в театрі, але до кіна - недотягує.
    5. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 13 листопада 2022 07:22
      Цікавий фільм, більш для підлітків, але коли хочеш поринути в щось таке добре, романтичне... Фільм ламає шаблони та прокладає нові нейронні шляхи. Задоволений переглядом і Вам рекомендую)