Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Абатство Даунтон: Нова епоха

Абатство Даунтон: Нова епоха

Downton Abbey: A New Era
7.4
7+
    1929 рік. Після весілля Тома Бренсона і Люсі Сміт у родині відбуваються раптові події: відомий режисер Джек Барбер просить дозволу використати їхню віллу для зйомок нового фільму, а графиня Вайолет дізнається, що вона успадкувала маєток на півдні Франції від чоловіка, з яким зустрічалася 70 років тому. Кроулі шоковані секретними відносинами Вайолет, проте мудра графиня відмовляється розкривати подробиці, а також планує залишити віллу маленькій Сібіл. Коли делегація абатства Даунтон вирушає до Франції, щоб зустрітися зі спадкоємцями екс-коханця Вайолет, Джек починає роботу над новою картиною, де головні ролі виконують Гай та Мірна.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Абатство Даунтон: Нова епоха» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +413 481

    Відгуки (12)
    1. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 29 грудня 2023 14:59
      Серiал та два фiльми просто зачаровують. Починайте з серiлу. Яка чудова добiрка акторiв. Чи було це правдою чи нi, неважливо. Але дуже тут важливi емоцii. Ражджу дивитись любителям гарного класичного кiно.
    2. Ковальчук Наталія
      Ковальчук Наталія Гість 6 грудня 2023 15:06
      Серіал - шедевр! Неперевершена гра акторів! А скільки зворушливих сцен! Дякую всім, хто причетний до створення цього кінодива!
    3. Royzi
      Royzi Новачок 7 травня 2023 13:42
      Зазвичай фільми після серіалу не такі цікаві, але не в цьому випадку, тут феєричне завершення прекрасної історії, можна навіть сказати ідеальне 10 з 10 як на мене)
    4. Гість Галина
      Гість Галина Гість 20 лютого 2023 22:43
      Який прекрасний серіал і фільм, відчуття післясмаку нізчим не порівняти. Але, одразу і сумно, що все прекрасне закінчується...
      Була б гарна ідея, як часто роблять в серіалах, повернутись на багато років назад і розпочати новий сезон з історії молодої леді Вайлет, там я думаю є, що показати.
    5. Гість Аліна
      Гість Аліна Гість 19 лютого 2023 18:40
      Чудовий фільм, чудові актори! Порада одна: фільм варто дивитись після перегляду основного серіалу і продовження, знятого у 2019 році.