Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Хелловін: Воскресіння

Хелловін: Воскресіння

Halloween: Resurrection
3.9
18+
    Шість студентів коледжу містечка Геддонфілд, штат Іллінойс, виграють змагання, що дозволяє їм провести ніч у будинку серійного вбивці Майкла Маєрса. Не переживаючи за власну безпеку, оскільки в будинку встановлено безліч камер з трансляцією в інтернет, компанія починає гуляти по дому, вишукуючи якісь заховані дані про діяльність легендарного вбивці. Але несподівана поява на порозі будинку Майкла, який прагне вбивати, кардинально змінює поведінку необачних студентів, змушених боротися з жорстоким психопатом...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Хелловін: Воскресіння» 2002 українською мовою онлайн безкоштовно

    +9 15

    Відгуки (2)
    1. ice La77e
      ice La77e Новачок 29 червня 2023 10:47
      цю частину зіпсували малосортові шутки та тупа поведінка учасників шоу, без цього фільм би виглядав не таким безглуздим, добре що прийшов Маєрс і все стало цікавіше
    2. crazy_chinchilla_spill_the_tea
      crazy_chinchilla_spill_the_tea Частий відвідувач 11 червня 2023 17:28
      якщо ви шукаєте один із найгірших фільмів франшизи, то це він) проте не те, щоби най-най-най-найгірший, але близько до цього.
      можу порадити дивитися це лише, якщо ви фанат/ка Хелловіна й дивитися з першого фільму до останнього. у всіх інших випадках - повертайтеся до джерел)))