Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Болотна істота

Болотна істота

Swamp Thing
5.3
7+
    Фільм розповідає історію про групу вчених, яка об'єднує зусилля для створення спеціальної формули, що змусить рослини рости з величезною швидкістю, позбавивши світ голоду, проблем пов'язаних з вирубуванням лісів та багато іншого. Проте вони й не підозрюють, що є люди, які планують використати цю формулу у своїх корисливих цілях. Внаслідок нещасного випадку доктор Алек Голланд перетворюється на монстра — напівлюдину-напіврослину. Але навіть попри це він продовжує кохати свою наречену, яку тепер має захистити від підступів свого колишнього колеги доктора Антона Аркейна і не дати йому використати формулу на зло.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Болотна істота» / «Болотне чудовисько» 1982 українською мовою онлайн безкоштовно

    +14 16

    Відгуки (1)
    1. качка
      качка Новачок 28 червня 2024 20:54
      Глибоке кіно, чесно кажучи думала що це треш горор, але насправді це глибока драма, про кохання, та зраду, про любов та ненависть. Особливо можу відмітити темп оповіді, всьому приділяють належну увагу, не поспішаючи екшеном. Дуже рекомендую поціновувачам гарного кіно.