Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Новобранець: Федерали

Новобранець: Федерали

The Rookie: Feds
5.3
16+
    У центрі сюжету знаходиться шкільний психолог Симона Кларк, яка після довгої кар'єри у сфері освіти здійснює свою давню мрію — стає спеціальним агентом ФБР. 48-річна жінка, будучи найдорослішою випускницею академії, прибуває до Лос-Анджелеса, де приєднується до нещодавно сформованого Спеціального слідчого відділу, який очолює Меттью Гарза. Почуття гумору, імпульсивний характер та великий життєвий досвід допомагає головній героїні з перших днів проявити себе у польових умовах та зарекомендувати себе з гарного боку.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Новобранець: Федерали» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +344 508

    Всі серіали франшизи «Новобранець»:


    Відгуки (19)
    1. patsiuchka
      patsiuchka Новачок 9 липня 2024 13:45
      Серіал був випущений на хвилі "хайпу" новобранця Нолана. Доволі посередній, але з рейтингом не згодна. Я б 6,5 поставила. Дуже рада була побачити розкриття деяких сюжетних ліній з оригінальної стрічки. [s]Більше нема питань хто вбив Розалінд, та куди поділася помічниця Лаф'єри після ув'язнення Елайджі.[/s] Більшості не подобається ЛГБТ-стосунки у цьому серіалі, але зважаючи на те що він зі штатів то питань взагалі до цього немає. Людям просто після багатьох сезонів Нолана ще не вистачило часу прив'язатися до нових персонажів з федералів😕🫤
    2. KOZAK_1970
      KOZAK_1970 Гість 31 жовтня 2023 23:11
      Новобранець федерал, це жахлива підробка першої частини, головної героїні забагато, її манерність занадто багато, цей серіал переповнений геями, лесбіянками та боротьбою с расизмом і все без відчуття міри, чесно кажучи від героїні в другій частині через півгодини просмотру починає відраза від серіалу.
    3. Ireno4ka
      Ireno4ka Постоялець 20 жовтня 2023 13:42
      У мене питань багато. Якщо це продовження "Новобранця", [s]то як же Арон? Чи він вижив після операці? Як далі йдуть стосунки У Люсі та Бредфорда?[/s] Де Нолан??

      Головний персонаж мені не сподобався, акторка симпатична, але голос не приємний + вона "супер психолог", яка розкриває всі злочини.
      Ну це вже не те, чого я очікувала.... Нема того драйву, як у "Новобранця", нема цікавинки у серіалі.
      Дійшла до 6 серії і вже не можу продовжувати(((
    4. Julie_Iceberg
      Julie_Iceberg Новачок 13 червня 2023 21:53
      "Мислити як злочинець" на мінімалках. Для фону підійде, трохи сируватий серіал.
    5. Гість Лев
      Гість Лев Гість 4 червня 2023 13:36
      Порівняно із The Rookie - цей серіал більш наївний і трохи є перебір. Але загалом цікавий. Не шкодую, що подивився.