Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дамер — чудовисько: Історія Джеффрі Дамера

Дамер — чудовисько: Історія Джеффрі Дамера

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story
7.9
18+
    Сюжет оповідає про Джеффрі Дамера — сумно відомого американського серійного вбивцю, гомосексуаліста, некрофіла і канібала, який позбавив життя щонайменше 17 людей. Історія охоплює період з 1960-х по 1990-і роки та розповідає події, що відбулися, з точки зору жертв маніяка. Крім усього іншого в серіалі показано непрофесіоналізм поліції Вісконсину, яка через расові упередження довгий час не розглядала в ролі безжального вбивці охайно одягненого та ввічливого білого хлопця, що спричинило ще більшу кількість жертв.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Дамер — чудовисько: Історія Джеффрі Дамера» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1020 1402

    Відгуки (87)
    1. Blekota
      Blekota Частий відвідувач 8 липня 2024 16:01
      що по романтизації виродка й виправдання його хворого уявлення про вседозволеність? огидне кіно не так реальними подіями, що стали основою сюжету, а вайбом "зацікавленості чарівливим злом". фу. але що ще можна очікувати від Раяна Мерфі, що вже давно не стояв осторонь усієї парафілічно-соціопатичної плісняви?
      1. псіхотер
        псіхотер Гість 14 вересня 2024 08:08
        Цікаво, чому ви вирішили, що автор романтизує головного героя? Я бачу тільки пекло в його житті, котре викликає у мене співчуття.
        Робота якісна, гра акторів на висоті.
    2. Гість Віта
      Гість Віта Гість 3 травня 2024 10:43
      Ще не додивилася, але вже можу поставити 10/10 цьому шедевру. Зйомка просто вау, актори і сюжет. Дуже шкода гг, що б ви не казазали, більша части вини не в ньому, а в цьому суспільстві. Серіал моментами дуже моторошний, але рекомендую до перегляду, мені дуже подобається (особливо як фанатці bl)))
      1. PreppiPeppy
        PreppiPeppy Гість 9 червня 2024 14:37
        Шкода Дамера? Вина в суспільстві що ця потвора згубила десятки людей з особливою жорстокістю? Ви при своєму розумі?
        1. червона свитка
          червона свитка Гість 4 серпня 2024 16:04
          провина 50/50 в генетиці і суспільстві, як би не було неприємно визнавати.
    3. Гість lika
      Гість lika Гість 17 квітня 2024 13:49
      Цей серіал вкотре доводить що все в світі відносно. Немає абсолютно чорного і білого... багатьом речам немає пояснення, проте люди вміють прощати і жити далі...
    4. pandochka-k
      pandochka-k Новачок 26 березня 2024 19:12
      Серіал дуже глибокий. Дійсно трохи моторошний але дуже чипляє своїм неповторним сюжетом, який режисер і актори розкрили просто шикарно! Еван Пітерс неймовірно підійшов на цю роль, гра чудова. Після прогляду стрічки відчуття якісь подвоєнні до головного героя, змушує задуматися. Рекомендую до перегляду! Не пошкодувала, що витратила час нацю неймовірну історію.
    5. Гість Таня
      Гість Таня Гість 13 січня 2024 19:03
      Серіал дійсно моторошний, проте надзвичайно цікавий. Сценаристи просто показали усю правду про наскрізь пригнилу систему правосуддя і правоохоронних органів. Робота акторів на вищому рівні. Окреме дякую заслуговують актори українського дубляжу, особливо той, хто озвучував Джефа. Його голос просто неймовірний, одночасно і насторожує, лякає і заспокоє....