Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Паперовий будинок: Корея

Паперовий будинок: Корея

Money Heist: Korea - Joint Economic Area
5.8
18+
    Солдат Лі Хонг-Дан сповнений упевненості в тому, що після возз'єднання Північної та Південної Кореї у його житті настануть стрімкі покращення. Однак політичні потрясіння викликають негативні наслідки: поки багаті жителі продовжують багатіти, Хонг-Дан скочується до криміналу і незабаром змушений ховатися від поліції. Одного разу до нього звертається чоловік на прізвисько Професор, який пропонує Лі взяти участь у найбільшому пограбуванні в історії Кореї. Група талановитих злочинців збирається пограбувати національну фабрику друку банкнот, з метою захисту звичайних громадян від капіталістичних державних структур. Ретельно сплановане пограбування швидко виходить з-під контролю, змушуючи Професора та його підопічних вдатися до імпровізації...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Паперовий будинок: Корея» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +263 401

    Відгуки (19)
    1. Гість Аліна
      Гість Аліна Гість 4 червня 2024 18:22
      Серіал гарно знятий, але після перегляду оригіналу дуже складно дивитись, постійно в очікуванні знайомих вже тобі обличь.
    2. Victor Stasiuk
      Victor Stasiuk Новачок 5 січня 2024 19:36
      Дуже відмінна від оригіналу кінцівка [s]з майже повним хеппіендом[/s]. Це, а також те, що серіал знімався в часи війни і після широкомасштабного вторгнення росії в Україну в 2022 році, а події, що описуються у 2026, згадка Херсону (хоча фінальні зйомки звісно ж зняті десь у Європі чи Азії) та України дають пістави мені поставити цьому серіалу 6,5-7 з 10. [s]Єдине, що не сподобалося - це те, що професор з бандою очевидно виїхав через кордон у Хабаровськ, а звідти сам у Москву, а потім потягом в Україну, а саме в Херсон, що як мінімум нереально або дуже складно було зробити під час війни...[/s] А тому, я лишаюся прибічником оригіналу, який раджу, але цей серіал можна один раз подивитися, хоча б за таку нейтральну політкоректну підтримку Херсона та України з боку південнокейських сценаристів і режисерів.
    3. Гість Мирослава
      Гість Мирослава Гість 3 червня 2023 21:26
      дуже-дужее сподобався серіал! моя перша дорама, але принесла мені купу емоцій, багато несподіваних поворотів, гра героїв, їх почуття. обов'язково ще перегляну!
    4. Владислава
      Владислава Гість 12 квітня 2023 16:42
      Дораму топ! Такої я ще ніколи не бачила, ця залишаться в мене в серці.
      Я сама з Херсона було дуже приємно на моменті з українцем, кінець просто неймовірний, 6 і 11 серії самі цікаві як на мене, і в загалом все дуже круто продумано!
    5. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 20 березня 2023 17:16
      ну що, чекаємо другий сезон, [s]де професор житиме в Херсоні та очікуватиме свою кохану))[/s]
      серіал кайф! Якщо бачили оригінал - цей дивіться теж обов'язково. Є багато неочікуваний зломів, коли очікуєш одного(через оригінальний серіал), а розвертається зовсім інша лінія сюжету. Дуже сподобалось