Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Коли завмирає серце

Коли завмирає серце

Heartstopper
8.6
16+
    Серіал розповість про двох підлітків, Ніка та Чарлі. Чарівний та доброзичливий Нік грає у шкільній команді з регбі та навіть не здогадується про існування Чарлі — тендітного та сором'язливого хлопця. Нещодавно він здійснив камінг-аут, через що однокласники довго з нього знущалися. Раніше хлопці ніколи не спілкувалися, але незабаром заводять дружбу. Зрештою Чарлі закохується в Ніка глибоко і безнадійно, не зважаючи на те, що він знає, що не має жодних шансів. На шляху істинного кохання хлопців переслідують страхи та невпевненість, а також критика оточуючих...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Коли завмирає серце» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +3291 3751

    Відгуки (68)
    1. Ожонтікс
      Ожонтікс Гість 20 серпня 2024 10:48
      Ну щож... Подивився я вперше ці 2 сезони + почитав комікс на webtoon і впринципі є що сказати.

      [s]Сюжет: ну тут прям відчувається наплив типових фанфіків на Ваттпаді, але прописано більш детально, хоча місцями було нецікаво. Нік та Чарлі досить швидко ступили у відносини у 1 сезоні, що мені було досить дивно, наче взяли та обрізали оцю довжину їх почуттів, краще б вже у 8 епізоді вони зізналися один одному і 2 сезон почався з їхніх відносин.
      Тому за сюжетну лінію Чарлі та Ніка ставлю тверду 9/12, я очікував від такого піару усюди, де тільки його просували у соц мережах більшого.

      Тепер на черзі інші персонажі:
      Тара та Дарсі стали для мене більш цікавими героїнями, їх круто розкрили у 2 сезоні, навіть більше сподобались ніж Нік та Чарлі. Дарсі наче і виглядала як пацанка, але у неї є також почуття, як добре що хоч вони не картонні.

      Тао та Ел — ой, ну це шось ✨️ Спершу мені злалось через його зачіску, що він теж по хлопчикам, але ні, мене обламали, але все одно персонаж цікавий.
      Ел наче спочатку здавалося схожа на ботаншу, але потім стала неймовірною красунею 😊[/s]
      Обожнюю доречі сестру Чарлі – Торі, ну дуже нагадала мультсеріальну героїню Дарію 1997 року + трохи Венздей, дуже крута дівчинка, мені сподобалась.
      Ще з плюсів додам що тут підняті теми насилля, булінгу, цькування, негативного ставлення до лгбтк+ та саморозвитку у собі. Авторка змогла всеж таки краще описати це у коміксі, хоча навіть там є моменти як і у серіалі, які дають багато питань, на які відповідей ніде немає.

      Тому серіал і комікс не жахливі, досить непогана історія, яку можна було б краще розвинути, місцями додано зайві моменти, схоже авторка не знала що придумати ще... Це схоже та типові фанфіки Ваттпаду, але більш з глибоким сенсом та піднятими темами у суспільстві, зараз мало хто таке створює. Вцілому за сюжет з іншими героями я поставлю 11/12, бо їх краще розкрили, аніж хлопців
    2. Д.Бейлі.
      Д.Бейлі. Гість 8 серпня 2024 01:14
      Хороший серіал. Справді, на багатьох сценах змушує посміхатись. Тема - актуальна як ніколи.
    3. Кіт Мурчик
      Кіт Мурчик Гість 4 серпня 2024 00:01
      Серіал допоміг розібратись.
      Мені було страшно, але зараз стало легше, не лише через орієнтацію, але життя в цілому. Я рада, що є подібні серіали, і я рада, що люди говорять про щастя, а не про правильність.
    4. falcon14
      falcon14 Новачок 16 березня 2024 23:16
      Серіал для душі, викликає перманентне відчуття радості, щастя, спокою. Середовище щирих, чуйних, добрих Л- людей, в якому хочеться жити, кохати та мріяти..
      Звичайно ж, в Ніка неможливо не закохатися, модель того самого найкращого хлопця (накшталт, сина маминої подруги)))
      Та сумно якось стає від думки, що подібних емоцій, почуттів та відносин в своєму житті не мала.
    5. Pickaso all
      Pickaso all Гість 15 березня 2024 12:10
      Дуже класний, добрий серіал) коли цей серіал дивишся то серце наповнюється теплом, добротою. Ця історія дуже зворушлива, мила. Усім треба прочитати книжки сучасної письменниці Еліс Осман дякую їй, що вона написала таку круту та класну історію!