Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Обладунки Бога

Обладунки Бога

Armour of God
6.9
    Джекі, також відомий як Азійський яструб, колись був учасником популярного поп-гурту разом із найкращим другом Аланом та подружкою Лорелей. Зараз же він подорожує, потрапляючи в божевільні обставини та виплутуючись з неможливих ситуацій. Коли герой викрадає меч, він не думає, що знову вплутається в чергову пригоду. Незабаром з'ясовується, що меч входить до комплекту стародавніх обладунків, які, за чутками, дарують власнику неймовірну силу. Незабаром про це дізнається кримінальний бос, який викрадає Лорелей і вимагає обладунки у якості викупу. За допомогою Мей, чий батько теж володіє частиною обладунків, герої вирушають рятувати дівчину...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Обладунки Бога» 1986 українською мовою онлайн безкоштовно

    +66 72

    Відгуки (1)
    1. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 25 серпня 2022 09:40
      Фільм - бомба! Навіть скрізь роки залишається тією картиною, яку хочеться дивитися знов. Ностальгія, гарний настрій, купа трюків (виконаних віключно завдяки людям а не графіці як це зараз), ну і звісно найкрутіший Джекі Чан! =)