Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кінгс Мен

Кінгс Мен

The King's Man
6.3
18+
    Дія приквелу франшизи «Kingsman» розгорнеться в 1902 році. Герцог Орландо Оксфорд із дружиною та маленьким сином Конрадом вирушають до Південної Африки з дипломатичною місією, але потрапляють у засідку. Орландо ранять у ногу, а його дружину вбивають. Він погоджується виконати передсмертне бажання дружини — назавжди обгородити їхнього сина від насильства. Через роки таємничий лиходій збирає команду і починає здійснювати глобальні плани із захоплення світу. Конрад, що подорослішав, хоче записатися в армію, але Орландо радить більш ненасильницький підхід — стати шпигуном.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Кінгс Мен» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +248 400

    Відгуки (14)
    1. ВованЧіК
      ВованЧіК Постоялець 5 серпня 2024 16:16
      Фільм не поганий. Трішки гірший за дві попередні частини (але це лише на мій погляд). Мені було трішки тяжко дивитись його (людині, що живе в країні де йде війна), ці політичні суперечки, вступ у війну, навіть якщо вона заради миру... Це всеодно безліч смертей, марних, недолугих смертей. Не "мажорів", а звичайних людей. Особисто я - за мир в усьому світі (дитяче, але щире бажання).
    2. Dedfantomas
      Dedfantomas Новачок 10 грудня 2022 02:21
      Супер. Купа непередбачених подій. Дивитися було цікаво. Кращий фільм серед всіх частин. Рекомендую до перегляду
    3. zoro
      zoro Новачок 24 вересня 2022 17:27
      Дуже цікава історія створення агенства Kingsman.
      Перші два фільми є більш розважальними з великим акцентом на комедію. У цьому ж фільмі все навпаки, політичні чвари, підстави, зради, жахи війни. Відчуття загадковості не зникає під час всього показу фільму.
      Відзнятий на висоті. Актори максимально переконливо вжились у свої ролі.
      Рекомендую до перегляду!
    4. Гість Володимир
      Гість Володимир Гість 27 липня 2022 12:14
      Вагався чи дивитись цей фільм, тому що він був не схожий на попередні частини але він ще кращий ніж інші і це поєднання з Першою світовою війною просто бомба
    5. лакер
      лакер Гість 19 квітня 2022 22:47
      фільм на рівні кінгсменів. Не розумію чим він кому не подобається. Через недостаток технологій? [s]чи тому що лінія сина обірвалась от так?[/s] насправді це хоч якись плюс бо фільм вийшов не абсолютно передбачуваним на відміну від попередніх частин. То що не так? немає фірменної бойові сцени під їхню музику, як в попередніх частинах?
      Абсолютно не розумію не задоволених. Нормальне закінчення чи то краще сказати - початок, кінгсменів.
      ТРішки є відчуття незавершенності, ніби хороший кусок фільму обрізали, але не більше.