Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Легенда про Vox Machina

Легенда про Vox Machina

The Legend of Vox Machina
8.4
18+
    Дія відбувається у фантастичній Ександрії, розповідаючи про пригоди героїв-невдах, серед яких: напівельф-рейнджер Векс'алія Вессар, її брат-шахрай Вакс'ілдан, людина-стрілець Персіваль Фредрікштейн, гном та клерик Вічного Світу Пайк Трікфут, напівельф-друїд Кейлета, гном-бард Сканлан Шортгальт та варвар-голіаф Грог Стронгджоу. У пошуках випивки і легкого заробітку вони подорожують країною і одного разу записуються на королівську службу, щоб перемогти таємничого звіра, який тероризує місцеві поселення, внаслідок чого стикаються з головною пригодою у своєму житті.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися мультсеріал «Легенда про Vox Machina» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +474 536

    Відгуки (10)
    1. Гість Марія
      Гість Марія Гість 4 вересня 2022 09:47
      Найцікавіше в усьому цьому те, що серіал - втілення сюжету настільної гри. Тобто реальні люди сиділи та грали в настілку, а потім увесь той веселий безлад, який в них виходив, екранізували) Якщо говорити про подібні речі, то на ютубі можна знайти цікавіші та кумедніші екранізації настолок. Але подивитися можна, тим паче картинка, як на мене, дуже приємна. На вечір-два нічого так історія. Хіба що підрозтягнена, я би скоротила її до 5-6 серій.
      1. Sol
        Sol Гість 10 лютого 2023 03:58
        В ютубі нещодавно натикнувся на відоси, де показується відривок із справжньої гри, а потім екранізація цього ж шматочку :)
        шукай "ArseQueef Vox Machina Doors"
    2. commander Ermine
      commander Ermine Новачок 25 червня 2022 22:54
      а мені подобається. можете кричати про кліше. однак є на що подивитися.
      1. commander Ermine
        commander Ermine Новачок 27 червня 2022 04:57
        Як я вже писав: мені подобається. тут є сюжет і герої розкриті. А ще опенінги та ендіфнги досить файні!
        знайду і скачаю собі мабуть.
        чекаю на 2 сезон... з нетерпінням!!!! вподобайку у студію
    3. daMnte
      daMnte Новачок 20 лютого 2022 18:14
      Тут є багато передбачуваних моментів, але це не стає на заваді достатньо непоганого мультсеріалу. Місцями хороші жарти, розкриття багатьох персонажів (думаю інших розкриють в наступних сезонах), хороша мальовка і постановка боїв. Є перспектива на майбутнє. Свіжий подих серед сучасних мультсеріалів і аніме, сюжети яких є копіями одне одних. Нормальне доросле фентезі, яке не викликає відрази. Вартує подивитися при наявності вільного часу.
      1. NeS1F
        NeS1F Частий відвідувач 5 квітня 2023 08:04
        Фішка в тому, що це реально зіграна партія в ДнД. Тому тут без фентезійних кліше не обійтись. Тим більше, що ДнД і прородило всі ці кліше.
    4. Зореслав
      Зореслав Гість 13 лютого 2022 14:15
      Неочікувано хороший мультсеріал. Взагалі дуже люблю такі мультики "для дорослих" з вульгарним і чорним гумором. Конкретно цей трохи нагадує "Харлі квін". Шкода лише, що так мало серій в 1 сезоні. Потенціал тут колосальний.
    5. Галактіон
      Галактіон Гість 3 лютого 2022 21:15
      Кліше на кліше і кліше поганяє. Злі персонажі роблять злі речі зі зловісною посмішкою бо вони злі. Невдахи головні герої перемагають злих бо так треба бо вони всі такі героїчні і взагалі - абсолютне добро.
      А зверху ще вульгарність, невиправдана жорстокість, пияцтво і матюки. Коротше, все те, що вважається ознакою дорослості у дітей та дорослих дітей.
      Сам дуже люблю фентезі, днд, руденьких ельфійок і все таке, та після перегляду трьох серій бажання дивитись далі немає.
      1. Kyr
        Kyr Гість 5 лютого 2022 10:29
        Підтримую в цілому, але є один нюанс - це все ж таки сатира, по клішованим персонажам ДнД одразу помітно (особливо анімешний чувак в окулярах із револьвером, ага - прям нагадує одного знайомого, який всюди грав максимально схожим на Сефірота персонажем). Це гарантовано не серйозний серіал, скоріше щось накшталт Critical Role, однак ще більш несерйозне - все те, що відбувається у більшості ДнД-сесій з non-good-alignment, тут присутнє, включно з невиправданою різаниною, бажанням якомога більше золота та неясно як зібраною партією.
        1. KinslayeR
          KinslayeR Новачок 9 травня 2022 16:34
          В сенсі щось на кшталт Critical Role? Це і є екранізація перших пригод їхньої першої кампанії.