Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Карантин 2: Термінал

Карантин 2: Термінал

Quarantine 2: Terminal
5.2
18+
    Пасажирський літак, що прямує з Лос-Анджелеса в Нешвілл, вилітає пізньої ночі. На борту летить лише п'ятдесят осіб, а тривалість польоту становить кілька годин. Незабаром після зльоту одному з пасажирів стає дуже погано. Проста хвороба переростає в неконтрольований сказ, і весь рейс опиняється під загрозою. Капітан літака вимагає екстреної посадки в одному з найближчих аеропортів. Зійшовши на землю, ті, хто вижив, опиняються в терміналі, який заздалегідь перетворили на карантинну зону. Абсолютно ізольовані від решти світу, пасажири борються за своє виживання і в будь-який момент можуть заразитися невідомим вірусом.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Карантин 2: Термінал» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +21 35

    Відгуки (1)
    1. КрАйвік
      КрАйвік Гість 3 лютого 2024 22:19
      Дуже вирІзне кіно й доволі непогано знято... Основна задумка банальна - вижити. Але саме тут, усе трохи інакше=))......... коли тримає у напрузі, а коли у цій же напрузі неочіковано звеселює.... Усім поціновувачам подібного буде в самий раз. Пречудова "трешачина".