Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Морпіхи 2: Поле вогню

Морпіхи 2: Поле вогню

Jarhead 2: Field of Fire
5.4
18+
    Цього разу перед групою новобранців, зовсім недавно прийнятих до лав славетних морпіхів, стоїть складне завдання: вони вирушають до Афганістану, щоб забрати звідти важливу людину, яка стала мішенню руху «Талібан». Завдання пов'язане зі смертельною небезпекою, тому не дивно, що незабаром загін потрапляє у засідку. Ціль виживає, але морпіхи виявляються в оточенні агресивно налаштованих ворогів у ворожій країні. Крізь незнайому місцевість, сповнену смертельних загроз, їм доведеться з боєм прориватися туди, де їхні життя виявляться в безпеці. Але немає такого завдання, яке виявиться не під силу морпіху...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Морпіхи 2: Поле вогню» 2014 українською мовою онлайн безкоштовно

    +47 69

    Відгуки (2)
    1. Гість Олег
      Гість Олег Гість 13 січня 2022 01:03
      Відверто пасе задніх на фоні першої частини, сюжет не найкращий, досить нелогічний, ідеї як такої немає, масштаби невеликі, не найгірший фільм аде і явно не найкращий, актори стараються та їхні дії нелогічні та банальні, не можу рекомендувати цей фільм, 4/10 з натяжкою.
    2. Rusich173
      Rusich173 Гість 15 листопада 2021 19:42
      Цікавий фільм. Шкода самі афганці не стали боротись за себе в результаті..