Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Не дихай 2

Не дихай 2

Don't Breathe 2
6
18+
    Сліпий пенсіонер Норман, який у минулому пройшов війну, живе у віддаленому будинку разом зі своєю маленькою дочкою. Дівчинку звуть Фенікс, і старий намагається захистити її від усіх небезпек зовнішнього світу. Норман вчить Фенікс основ виживання в дикій природі, стежить за тим, щоб вона проходила загальноосвітні предмети. Якось під час прогулянки із собакою дівчинка стикається з місцевою бандою торговців органами. Фенікс не дає себе образити, але дратує злочинців, які незабаром заявляються до неї додому, щоб викрасти її. Лиходіям належить дізнатися, що до Фенікс просто так не дістатися, адже її захисник — справжня машина для вбивств, і йому краще не переходити дорогу...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Не дихай 2» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +61 85

    Всі частини фільму «Не дихай»:


    Відгуки (3)
    1. Ася
      Ася Гість 28 жовтня 2021 21:12
      Безглузде продовження. Суцільна витрата часу. З першою частиною не варто порівнювати. Сюжет ідіотський, взагалі ні про що.
    2. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 14 жовтня 2021 22:39
      Повністю погоджуюся з попереднім коментарем! Перша частина крута! Друга - суцільне розчарування! Не варто тратити час.
    3. YelyzavetaBezk
      YelyzavetaBezk Частий відвідувач 13 жовтня 2021 10:52
      Друга частина так собі, якийсь суцільний бойовик, ніби. Перша ж була реальним трилером, навіть з елементами жахів, бо дивишся і дійсно "не дихаєш" (хоч лише через кінцівку я б поставила 8/10). Загалом дилогія непогана, цікава концепція. Якщо сподобалось, то раджу додатково фільм Фінчера "Тривожна кімната".