Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Історія Лізі

Історія Лізі

Lisey's Story
5.9
18+
    Лізі Лендон — вдова всесвітньо відомого романіста Скотта Лендона, який загинув два роки тому. З тих пір всілякі агенти намагаються роздобути доступ до його неопублікованих творів, не зупиняючись ні перед чим. Крім того, Лізі починає переслідувати щось страшне, щось, що колись переслідувало й її чоловіка. Всі ці події змушують Лізі повернутися до спогадів про її шлюб зі Скоттом, які вона навмисно заблокувала в своїй свідомості...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Історія Лізі» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +67 115

    Відгуки (15)
    1. Neti
      Neti Постоялець 1 серпня 2024 23:05
      Дуже сподобалась екранізація, хоча книгу не читала. Чудова гра акторів, гарна музика, задумливий сюжет. Колись передивлюсь ще раз.
    2. sandrro13
      sandrro13 Новачок 15 червня 2024 23:28
      Шанувальники Стівена Кінга добре знають, що Майстер багатогранний, і називати його горор-письменником доволі некоректно. "Історія Ліззі" - черговий приклад однієї з граней його майстерності, коли події розвиваються неквапно, проте атмосфера невідворотно нагнітається, крива почуттів та подій підступає до "точки неповернення", і потім - вибух!
      Екранізація дуже близька "букві" книги і прекрасно передає "дух" книги. Це "повільне горіння", яке підводить нас до кульмінації, коли почуття вибухають, коли в одна хвилина екранного часу може вмістити ціле життя.
      Рекомендую до перегляду поціновувачам Майстра.
    3. Гість Олена
      Гість Олена Гість 17 квітня 2024 18:20
      Традиційно спаскудили серіал, як і все, що знімають за шедевральними творами Кінга.
    4. Гість Аліна
      Гість Аліна Гість 10 січня 2024 16:39
      Після того як прочитала книгу вирішила подивитись серіал, не рекомендую так робити від книжки враження кращі, дуже багато моментів яких зовсім немає, а в книжці вони створюють якусь атмосферу.
    5. branka
      branka Частий відвідувач 13 вересня 2022 00:49
      Дуеж сподобався серіал. Гра акторів на стільки бездоганна, що помимо волі переживаєш все те, що і вони. Сюжет чудовий. Нема ніякої кучерявості, хоч і є посилання до якихось химерних закутків душі, але все прекрасно. Я ставлю серіалу тверде 9. Не розумію чому такий невисокий рейтинг на imdb/. Рекомендую всім до перегляду.