Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Рейд 2

Рейд 2

Serbuan maut 2: Berandal
7.9
    Дія фільму відбувається після страшних подій першої частини, і, як з'ясовується, з трьох поліцейських, що вибралися зі злощасного будинку, в живих залишається тільки Рама. Те, що відбулося, занадто сильно на нього вплинуло, тому він вирішує звільнитися зі спецназу, щоб почати життя заново. Однак минуле переслідує його: злочинці вбивають його брата. Але Рама не збирається залишати це просто так, і вирішує покарати злочинців. Щоб помститися, він впроваджується в кримінальний синдикат...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Рейд 2» 2014 українською мовою онлайн безкоштовно

    +23 29

    Всі частини фільму «Рейд»:


    Відгуки (2)
    1. Just_TouRist
      Just_TouRist Новачок 15 червня 2024 22:05
      Як і перша частина, дуже якісний фільм. Дійсно найвеличніший екшн усіх часів. Бойовка відмінна, все виглядає дуже натурально. Раз на рік переглядаю обидві частини (дуже сподобалися). Тому що зараз знайти щось корисне і схоже дуже важко.

      Однозначно рекомендую.

      Моя оцінка 10 / 10.
    2. Йой
      Йой Гість 28 грудня 2021 22:23
      Нестерпно нудне лайно. Відразливі діалоги, ще й абстрактні і не зрозумілі, це круто, мабуть ) ахах, фууу, бруд для бруду.