Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Лікар: Учень Авіценни

Лікар: Учень Авіценни

The Physician
7.2
18+
    Роберту Коулу було всього 11 років, коли він пізнав першу гіркоту страшної втрати. Мама хлопчика раптово померла від невивченої хвороби, і осиротілий Роберт вирішив будь-що з'ясувати справжню причину трагедії. Але в Англії ХI століття катастрофічно не вистачало освічених людей, які знаються на медицині та хлопчик був змушений покинути туманний Альбіон. Бродячий знахар Барбер навчає тямущого підлітка премудростям свого ремесла, але з часом Роберт розуміє, що отримані знання занадто мізерні для лікування багатьох патологій. Цілеспрямований хлопчина готовий продовжити навчання і тепер прямує на схід...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Лікар: Учень Авіценни» / «Цілитель. Учень Авіценни» 2013 українською мовою онлайн безкоштовно

    +71 77

    Відгуки (2)
    1. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 16 серпня 2024 03:18
      Фільм просто феноменальний. На одному подиху. Завдяки перегляду я вкотре переконався, що віра то сила. І байдуже в що ти віриш, ти за цим ідеш. Тому віримо в добро і несемо його в світ.
    2. Гість Оля
      Гість Оля Гість 18 лютого 2024 02:06
      Тут екранізували завжди актуальні теми - освіту, віру, доброту проти невігластва, темряви т жадлби влади. Коли по при все невігластво люду - як і зараз, коли кричать бандера та нацист... коли гинуть люди, коли правду так же само донеси - є люди, які йдуть за талантом, покликом душі, вірні своєму вибору і вони замінюють світ. І не важливо хто ти від народження - лише вчинки, лише внутрішні орієнтири та гідність - єдина мова Великих.