Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Найекзотичніший готель «Меріголд»

Найекзотичніший готель «Меріголд»

The Best Exotic Marigold Hotel
7.2
13+
    Виявляється, що деяким британським пенсіонерам може бути не по кишені життя на батьківщині. Відправитися в богадільню готові не всі. І ось саме для них є абсолютно екзотичний варіант — готель «Меріголд» в жаркій Індії, готовий прийняти постояльців і надати їм безтурботне життя в шикарній обстановці. Але, опинившись в пункті призначення, нові постояльці з'ясовують, що в житті їх новий притулок разюче відрізняється від глянсової рекламної фотографії, а юний господар ще тільки почав відновлювати готель, який поки що більше схожий на древні руїни. Але незвична обстановка допомагає кожному поглянути на своє життя під несподіваним кутом, попрощатися з минулим і сміливо зробити крок в абсолютно нове майбутнє.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Найекзотичніший готель «Меріголд»» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +35 41

    Відгуки (2)
    1. tash
      tash Новачок 23 січня 2023 20:47
      Чудовий, легкий фільм! Різні люди з особистими проблемами потрапляють у готель, щоб провести пенсійні роки в індійському готелі. Але виявляється, що пенсія не вирок і життя може продовжуватися і змінюватися!
    2. vikolitta
      vikolitta Новачок 20 липня 2022 18:25
      Чудовий, світлий фільм, який обов’язково подивлюся ще не один раз! Англійський гумор - найкращий)