Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Поворот не туди: Спадщина

Поворот не туди: Спадщина

Wrong Turn: The Foundation
5.6
18+
    Джен разом з друзями вирушає в похід по Аппалачській стежці. Незважаючи на застереження про небезпеку, група хоче знайти форт часів Громадянської війни. Замість цього герої стикаються з таємною спільнотою, яке жила в цих горах ще з 19 століття. Прагнучи будь-якою ціною захистити свій спосіб життя, глава поселення разом з дочкою не посоромиться застосувати силу. Несподівано опинившись в облозі, Джен і її друзям належить боротися за свої життя...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Поворот не туди: Спадщина» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +43 95

    Відгуки (5)
    1. Генійка
      Генійка Гість 9 серпня 2024 01:24
      Досить хороша частина після трьох не дуже цікавих фільмів, але не дуже підходить під концепцію "Поворот не туди", де ми звикли до людей з порушенням генів. Чекала від фільмів, що якось розвинуть цей сюжет і покажуть минуле тощо. Але ідея з окремим поселенням сподобалася навіть більше, ніж попередні. Так, хоррором це можна назвати з натяжкою, страшних моментів не так багато, але фільм вартий уваги.
    2. aefsdv
      aefsdv Новачок 2 серпня 2024 02:47
      напевно найкращий фільм з серії поворотів, він виглядає як ковток свіжого повітря після 4 майже однакових фільмів (група підлітків кудись їде а потім їх весь фільм їдять мутанти), протягом всього фільму задавала питання чи точно я дивлюся поворот не туди, бо канібалів мутантів немає, також мене здивував сюжет (на диво він є, в рамках серіїї поворот не туди цей фільм шедевр), ще приємно здивував кінець фільму (аж три рази, але фільм все одно на один раз)
    3. Charnuh
      Charnuh Новачок 26 квітня 2024 21:12
      Найгірша частина серед усіх, не має сенсу описувати всі мінуси, тому що він банально не вартий уваги. Не рекомендую.
    4. Микола Глядач
      Микола Глядач Гість 8 вересня 2022 19:34
      Маячня, але з претензією на інтригу хорора.
    5. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 15 січня 2022 23:02
      В цілому фільм варто подивитися, хоча тут і є багато 'брєдових' моментів. Особливо неочікувана кінцівка. 7/10