Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Універсальний солдат

Універсальний солдат

Universal Soldier
6.1
18+
    Під час в'єтнамської війни двоє американських солдатів, Люк та Скотт, постійно ворогують один з одним. Якщо перший відмовляється нападати на беззбройних, то другий готовий жорстоко вбивати всіх поспіль, не відчуваючи докорів совісті. Через кілька років після війни герої опиняються в одному загоні «універсальних солдатів» — генетично модифікованих у секретній лабораторії машин убивць, що втратили пам'ять, яких відправляють у найгарячіші точки. Поступово пам'ять повертається до героїв — і Люк розуміє, що він повинен будь-якою ціною зупинити Скотта...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Універсальний солдат» 1992 українською мовою онлайн безкоштовно

    +41 41

    Відгуки (2)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 26 серпня 2024 12:36
      Приміряю на себе роль буркотливого старого, щоб у майбутньому сказати: таких фільмів уже роблять! А ось у наш час… Одне з найкращих протистояння двох «машин для вбивства» 90-х: харизматичного «вісника апокаліпсису Д. Лунгрена та «людського» Ван Дамма.

      Оцінка: 7 з 10
    2. Варіант
      Варіант Постоялець 16 жовтня 2022 18:40
      В котре передивився, ну таке... Роки дається взнаки, але ж лайк однозначно. "Класика" мабуть не те слово, але старе - ще не мертве.