Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


П'ятдесят відтінків свободи

П'ятдесят відтінків свободи

Fifty Shades Freed
4.5
18+
  • Гасло: «Отримай насолоду від фіналу»
  • Рік: 2018
  • Жанр: Фільм, Драма, Мелодрама, Трилер
  • Країна: США
  • Переклад: професійний дубльований
  • Режисер: Джеймс Фоулі
  • Актори: Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, Аріель Кеббел, Кім Бесінджер, Тайлер Геклін, Марша Ґей Гарден, Макс Мартіні, Ерік Джонсон, Люк Ґраймс, Каллум Кіт Ренні
      Після весілля пара летить в шикарну весільну подорож по Європі. Якщо не брати до уваги кількох сварок, у відносинах Крістіана і Анастейші нарешті панує повна ідилія, проте медовий місяць доводиться перервати у зв'язку з тривожним повідомленням. Хтось прослуховує офіс Крістіана і влаштував пожежу в серверній, збиток в цілому невеликий, проте з його комп'ютера були викрадені особисті файли. Зловмисника зафіксували камери відеоспостереження, і Анастейша впізнає в ньому Джека Гайда — свого колишнього боса, звільненого деякий час назад з видавництва. Після цього інциденту Крістіан наймає охорону для всієї своєї родини, адже Гайд має намір мстити і далі.
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися фільм «П'ятдесят відтінків свободи» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

      +430 590

      Відгуки (6)
      1. Еге
        Еге Гість 2 серпня 2024 00:35
        Неймовірний сюжет у третій частині за винятком передбачуваного розслідування й окремих моментів. Нарешті у фільмі показали не ідеальну картинку кохання, а реальні проблеми з якими зіштовхуються подружні пари. Насправді після перегляду залишається багато питань для роздумів. Фільм дає поштовх для обговорення. Стосунки не проста річ і вимагають постійної праці. Сподобалось підняття питання довіри та чесності. Найбільше вразив кінець. Неперевершений висновок, який повинен зробити кожен чоловік (навіть найбільший домінант) якщо хоче побудувати міцну сімʼю. Дуже раджу переглянути всім, особливо з другою половинкою.
      2. Гість Тетяна
        Гість Тетяна Гість 4 червня 2024 22:09
        Фільм чудовий, дуже сподобався. Казка про принца, яку хочеться дивитись знову і знову... Так є еротичні сцени, але вони повинні бути в якійсь мірі інакше фільм не мав такої назви. Загалом рекомендую до перегляду.
      3. Tanaserial
        Tanaserial Новачок 8 квітня 2024 16:56
        Дивлюся залежно від настрою. Коли хочеться якоїсь романтики))) Скоріше раджу подивитися ніж ні. Сюжет банальний (як і всі романтичні фільми), актори класні, музичний супровід супер, еротичні сцени - вау!
        Насмішили відгуки накшталт "Ми дивилися удвох з подругою, Нам не сподобалось..." Так і хочеться спитати, а де думка самої подруги? Так і уявляю цю пару при перегляді фільму. Він без кінця коментує фільм всякими шпильками, вона мовчки погоджується, а в самої в думках - "от хто б мене так відфільмив.... ;)))))"
      4. Гість Таня
        Гість Таня Гість 3 квітня 2024 22:24
        Легка життєва казка з гарним закінченням, що дарує приємні ємоції, яких так часто не вистачає нам в проблемному сьогоднішньому житті. Якщо є бажання морально відпочити, сідайте до перегляду...
      5. nefferpito
        nefferpito Новачок 15 грудня 2023 22:07
        Ми з подругою хотіли подивитися крінжові фільми. Подивилися Сутінки, вирішили, що гарною ідеєю буде подивитися цей шедевр. Після останньої частини я почуваюся морально мертвою.
        Якщо ви хочете подивитися якийсь смішний фільм, зловити крінж чи щось таке, НІКОЛИ не дивіться це. Ці фільми настільки погані, тут ТАК багато сюжетних дір (хоча без постільних сцен тут його й нема так то), що фільми просто фізично боляче дивитися.
        Наша оцінка цим фільмам 0,5/10 за вродливого охоронця та секретаршу + пісню Тейлор Свіфт. Це повна параша, не рекомендую.
        1. Гість Оксана
          Гість Оксана Гість 19 лютого 2024 01:29
          Це просто найкраща рецензія на фільм яку я коли-небудь читала)))