Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Прометей

Прометей

Prometheus
7
18+
    Археологічні знахідки, виявлені в різних куточках Землі, дозволяють зробити неймовірне відкриття — в посланнях, залишених древніми мешканцями планети, міститься таємничий символ. Розшифрувавши його, вчені роблять висновок, що якісь істоти запрошують землян на іншу планету. Приймається рішення спорядити експедицію і направити її на пошуки інопланетних істот, щоб зрозуміти, хто і навіщо залишив дане повідомлення.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Прометей» 2012 українською мовою онлайн безкоштовно

    +209 281

    Відгуки (9)
    1. N_Sh
      N_Sh Постоялець 16 серпня 2024 18:25
      Безумовно всі фільми Ріллі Скотта потужні. Звісно, є деякі дивні не логічні моменти в цій частині, але якщо в це не вникати, то фільм дуже видовищний, ще й артисти крутезні. Після перегляду пазл «Звідки взялися чужі» починає збиратися. Взагалі цікава ідея щодо творців. Графіка крута, українська озвучка теж.
    2. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 7 липня 2024 00:05
      Після Дюни вся фантастика виглядає як несправжня. Якщо не брати це до уваги, то фільм дуже захоплюючий і моторошний.
    3. Sidivarius
      Sidivarius Новачок 20 червня 2024 22:24
      В цьому фільмі дядько Рідлі все ж вклав душу, хто не дивився - однозначно зацініть! Є свої нюанси звичайно, але мабуть найкращий фільм серед франшизи Чужих після оригіналу 1979 року. Я його передивлявся вже мабуть разів 10 і кожен раз він по своєму відкривається.
    4. Легіонер
      Легіонер Гість 25 квітня 2024 22:01
      Кращий фільм в жанрі фантастика за останні 10-15 років, Рідлі Скотт однозначно неперевершений майстер своєї справи! Браво!
    5. eufvx
      eufvx Частий відвідувач 1 лютого 2021 12:31
      Якщо вам подобаються перші два фільми Чужого, то Прометей подивитися варто. Сюжет може здатися досить спірним та посереднім, але мені сподобався.
      1. Гість Олег
        Гість Олег Гість 9 листопада 2023 15:54
        Люблю цей фільм, ставить багато питань стосовно нашого походження.