Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Пірати Карибського моря: На дивних берегах

Пірати Карибського моря: На дивних берегах

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
6.6
13+
    Капітан Джек Воробей потрапляє в чергову халепу. На цей раз він випадково зустрічає свою колишню кохану Анжеліку, яка, до слова, приходиться дочкою легендарному пірату Едварду Тічу, більше відомому на прізвисько Чорна Борода. Між Джеком і фатальною красунею спалахують колишні почуття, і герой вже ніяк не розуміє, доля це або його пасія віртуозно використовує його в своїх цілях. Герой незабаром потрапляє на корабель Чорної Бороди. І тут вже незрозуміло, кого побоюватися: кохану або її батька. Адже довгоочікувана мета, до якої веде всіх Джек Горобець, — дістатися до джерела вічної молодості, на шляху до якого героїв чекає не одна пастка.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Пірати Карибського моря: На дивних берегах» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +471 533

    Відгуки (2)
    1. Schwarze Sonne
      Schwarze Sonne Новачок 11 січня 2024 23:15
      Пірати Карибського моря: На дивних берегах — відверто кажучи, найнудніша з усіх частин. Хоча Джек Спарроу і спробовав витягнути фільм, нові елементи та персонажі не зробили його таким захоплюючим, як минулі пригоди. Але, тим не менше, навіть найнудніші пригоди Джека Спарроу все одно кращі за багато інших фільмів. Це все-таки "Пірати Карибського моря", і вони завжди мають якийсь свій шарм.
    2. Yaroslav.V
      Yaroslav.V Новачок 20 листопада 2021 16:32
      Для мене це найкраща частина піратів.