Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бріджертони

Бріджертони

Bridgerton
7.4
18+
    Події розгортаються на початку XIX-го століття в Лондоні навколо багатої і шанованої сім'ї Бріджертон, що складається з леді Вайолет, яка овдовіла після смерті свого чоловіка Едмунда, і восьми дітей — чотирьох синів і дочок, названих в алфавітному порядку в міру свого народження. Все ще молоді і не перебувають у шлюбі, брати і сестри вчаться жити в вищому суспільстві і відвідують костюмовані бали в пошуках підходящої пари. Їх доля і репутація повністю залежать від прихильності британської королеви і пліток таємничої леді Вістлдаун...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Бріджертони» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +18763 31555

    Відгуки (189)
    1. Ю.
      Ю. Гість 3 вересня 2024 09:46
      Нагадує романи Джудіт Макнот, герцог та дебютантки, вищій світ та проблеми. Але чому королева чорна.
    2. Семіра
      Семіра Гість 17 серпня 2024 16:21
      Чарівний фільм.. хто любить романтику, гарні герої, краса в кожному кадрі ! Давно не отримувала насолоду від кіно, Передивилась вже двічі. Бездоганно. Браво !!!
    3. Гість Sandra
      Гість Sandra Гість 14 серпня 2024 09:30
      Серіал просто для розслаблення та відволіктися від війни.. вірити в життя та кохання. Легкий, смішний, інтригуючий. Постійно іде зміна кадру, емоцій, нема затяжних серій. В кожного героя - своя історія.
      Звісно, є підміна історичних фактів, меблі, інтерʼєр теж (пластикові крісла)), але це ж казка. Приємна, ніжна, еротична. Варто подивитися.
    4. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 13 серпня 2024 23:40
      При всій повазі до естетів, серіал створений чоловіками для жінок. Це просто ні про що, занадто примітивно, перебір.
    5. Гість Юля
      Гість Юля Гість 10 серпня 2024 00:35
      Чудовий серіал. Легкий, приємний, захоплюючий місцями, особливо подобаються діалоги про відносини між людьми) Задоволена переглядом і ще не раз подивлюсь)