Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Похмілля у Вегасі

Похмілля у Вегасі

The Hangover
7.7
18+
    Даг вирішує, що на його весіллі всі традиції повинні бути дотримані, тому йому просто необхідний галасливий парубочий вечір, і пройти він може тільки в Вегасі і ніде більше. Разом зі своїми найкращими друзями і братом нареченої хлопець відправляється в місто казино, випивки і божевільних розваг.

    Прокинувшись вранці в готелі «Палац Цезаря», сильно пошарпані товариші розуміють, що наречений кудись пропав. Ніхто з них не пам'ятає, що відбувалося вночі, але за всіма ознаками зрозуміло, що парубочий вечір вдався на славу: в номері панує неймовірний бардак, один з друзів втратив зуб, по кімнаті носиться курка, у ванній чекає тигр, а в шафі заховане немовля. У хлопців багато питань, на які потрібно знайти відповіді, і несподіваних проблем, які треба терміново вирішувати. Щоб зрозуміти, куди зник щасливий наречений, друзям доведеться відновити в пам'яті події божевільної ночі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Похмілля у Вегасі» 2009 українською мовою онлайн безкоштовно

    +105 147

    Відгуки (0)