Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Форсаж 8

Форсаж 8

The Fate of the Furious
6.6
16+
    Домінік Торетто і Летті Ортіс проводять медовий місяць в Гавані. На одній з вулиць Домінік зустрічає загадкову незнайомку, у якої не заводиться автомобіль. У розмові з'ясовується, що несправність підлаштована і мета незнайомки — змусити Домініка працювати на неї.

    Незнайомкою виявляється Сайфер — ватажок банди кіберзлочинців. Зі свого літака Сайфер може встановити контроль і управління над будь-яким об'єктом, підключеним до мережі Інтернет. Група хакерів стирає сліди втручання, а при підключенні до супутникових і радарних мереж, унеможливлює виявлення літака.

    Мета Сайфер — стати наймогутнішою і контролювати дії урядів. Для цього їй потрібна електромагнітна гармата, за допомогою якої вона зможе запустити ядерну ракету з російського атомного підводного човна, а добути її — завдання Домініка.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Форсаж 8» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +342 420

    Відгуки (3)
    1. Фанатик Форсажу
      Фанатик Форсажу Гість 12 серпня 2024 04:30
      Форсаж 8 - це не просто черговий бойовик про гонки... Це фільм про дружбу, сім'ю і про те, що навіть у найскладніші моменти важливо залишатися вірним своїм принципам. Якщо ви любите швидкі машини, захоплюючі пригоди і хочете провести кілька годин у приємній компанії, то цей фільм точно для вас.
    2. Гість Jacob
      Гість Jacob Гість 20 травня 2024 18:11
      Фільм звісно не поганий, мені сподобався. Хоча від того форсажу який ми бачили 20 років тому мало чого лишилось, але Брайана дуже не вистачає(((

      R.I.P Paul Walker
    3. Та хто готова дивитись форсаж вічно
      Та хто готова дивитись форсаж вічно Гість 24 квітня 2024 00:43
      Одна з найкращих частин.
      Дуже класно те що навіть у таких небезпечних ситуаціях зберігається оте почуття гумору - це просто найкраще.
      Фільм не можливо описати словами, дуже крутий ....