Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Спліт

Спліт

Split
7.3
    Після вечірки з приводу дня народження Клер, її саму, а також її подруг Марсію і Кейсі викрадають прямо з автостоянки в центрі Філадельфії. Викрадач привозить дівчаток в просторий підвал і замикає в одній з кімнат — але для чого? Лиходій представляється Деннісом, він схожий на типового серійного маніяка, схиблений на чистоті і явно страждає від психічних недуг. І ось вже через кілька хвилин з Денніса він перетворюється в Патрицію, а потім в Гедвіга, Баррі і так далі... В його голові живе понад двадцять різних особистостей від манірного жителя світу моди до старої діви. І до тих пір, поки в ньому не прокинеться Звір, дівчат ще можна буде врятувати...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Спліт» 2016 українською мовою онлайн безкоштовно

    +238 306

    Відгуки (12)
    1. Гість Марія
      Гість Марія Гість 16 травня 2024 02:48
      Люблю цього актора, але фільм не несе абсолютно ніякої цінності. Змарнований час.
    2. Леді
      Леді Гість 30 грудня 2023 22:51
      Люблю фільми з чудовою акторською грою, актори для мене зіграли 10/10, але кінцівка мене спантеличила, залишилося багато запитань і неясностей, можливо, планується друга частина... Загалом фільм цікавий.
      1. yanusyanetakusya
        yanusyanetakusya Новачок 31 січня 2024 20:11
        Є друга частина, називається «Скло».
      2. Гість Олександра
        Гість Олександра Гість 20 квітня 2024 01:06
        Це зовсім було не складно поцікавитися у гуглі і дізнатися, що це другий фільм з трьох екранізацій маловідомого коміксу... 1 частина вийшла ще 2000 року.
    3. Гість Вік
      Гість Вік Гість 25 грудня 2023 20:39
      Як на мене, актор не підходить. В плані, він підходить для одного з альтер его, Рейджена, але аж ніяк для інших, переважної більшості його внутрішніх я, які мають більш тонкі риси. Джеймс Макевой чудовий актор, але для цієї ролі його фізична форма заважає іншим особистостям Біллі проявитися так щоб йому повірили. Книжка набагато колоритніша.
    4. Гість Софі
      Гість Софі Гість 17 жовтня 2023 13:12
      Такий потенціал був у фільму. Прям класний. Але максимально не сподобалося, що реалістичність певну перевели у щось з області фантастики. Як на мене, це злило кінцівку. Хоча загалом актори чудові і ця ідея з дисоціативним розладом імпонує.
      1. Ефегій
        Ефегій Гість 21 грудня 2023 07:21
        З фільмом усе в порядку., але з певних причин, деякій категорії людей - не зайшов. Ось і все.
    5. Поллі
      Поллі Частий відвідувач 11 квітня 2023 09:41
      ДУЖЕ сподобався фільм, обожнюю подібні. 1 частина трилогії ЗОВСІМ не сподобалась, а ця була набагато цікавішою. Але особисто мені хотілося максимального реалізму від цього фільму, але кінець трішки спантеличив... Моя загальна оцінка 9/10)))