Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Праведник 2

Праведник 2

The Equalizer 2
6.7
18+
    Роберт пішов на заслужений відпочинок після довгих років роботи в ЦРУ. Наповнені безглуздим насильством роки залишили незгладимий слід в його сприйнятті, тому герой вирішив зав'язати з минулим життям. Він обіцяв назавжди відмовитися від зброї, але одного разу вже довелося порушити цю обіцянку. Ситуація була небезпечною і складною, але йому вдалося впоратися з усіма перешкодами. Досі Роберт бачить в рідному місті лише поле битви, на якому тільки він може протистояти ворогам. У цій частині герой знову береться за зброю, щоб зробити місто трохи чистіше. Роберту доведеться згадати всі свої навички та вміння, щоб гідно зустріти супротивника...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Праведник 2» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +416 494

    Відгуки (2)
    1. linda66
      linda66 Постоялець 21 серпня 2024 10:15
      Трохи забагато крові, але суть зрозуміла і нормальна. Світ складний і нечорно-білий. Життя агентів взагалі неймовірне, думаю що це відбувається весь час в реальному світі, в тому числі і в Україні.
    2. ВованЧіК
      ВованЧіК Постоялець 30 березня 2023 12:28
      Трішки гірший за попередню частину. А загалом теж нічогенький. Любителям шпигунських бойовиків раджу обов'язково переглянути.