Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дзвінок

Дзвінок

The Ring
7.1
13+
    Журналістка Рейчел Келлер розслідує серію загадкових смертей чотирьох підлітків. Дівчина дізнається, що всі смерті відбулися після того, як підлітки подивилися відеокасету і отримали дивний дзвінок з обіцянкою смерті через сім днів. Незабаром ця сама плівка потрапляє в руки до Рейчел. Її переглядає і вона, і її маленький син. Тепер у дівчини є всього лише сім днів, щоб врятувати себе і дитину від смерті. У цьому їй допомагатиме її друг Ноа...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Дзвінок» 2002 українською мовою онлайн безкоштовно

    +77 103

    Відгуки (2)
    1. _.Ola._
      _.Ola._ Частий відвідувач 19 травня 2024 19:21
      Не розумію чому не добавили у жанр фентезі чи містики, бо тут вона однозначно є. Сюжет напружений, однак не такий страшний, немає ніяких дуже різких, чи несподіваних сцен. Акторська гра чудова, це я зауважувала кілька разів і справді головна героїня в певних моментах дуже гарно відіграла.

      Також погоджуюся з коментарем, що цей хорор однозначно відноситься до класики цього жанру. Напевне я додивлюся всю серію фільмів попри поганий рейтинг. Фільм мені сподобався і надіюсь в наступних частинах я отримаю всі розв'язки й відповіді на питання.
    2. Легіонер
      Легіонер Гість 26 квітня 2024 20:54
      Перший дзвінок дивився у 2003 році, пам'ятаю, що справив сильне враження, і зараз так само впевнений, що цей фільм вже в категорію класики жахів можна заносити.