Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Тихе місце

Тихе місце

A Quiet Place
7.5
13+
    Незвичайний фільм жахів повідає своїм глядачам історію однієї родини, яка проживає на невеличкій відокремленій фермі в далекій американській глибинці. У головних героїв є двоє чудових дітей. Здавалося б, що життя цих людей абсолютно не відрізняється від життя інших таких же сімей. Але головні герої проживають в постапокаліптичному світі, який наповнений жахливими монстрами, які швидко реагують на абсолютно будь-який звук. Для того, щоб залишитися цілими й неушкодженими, кожен з мешканців будинку повинен постійно дотримуватися цілковитої тиші. Адже така поведінка є єдиним шансом, щоб вижити...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Тихе місце» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +212 284

    Відгуки (8)
    1. Колекціонер
      Колекціонер Частий відвідувач 19 серпня 2024 19:04
      Поки дивився, то знайшов десь до 20 нелогічних моментів, проте більшість з них при бажанні можна не помічати. Проте фільм мені сподобався. Тут чудова атмосфера, акторська гра, візуальна картинка, концепція. Трохи гірше, але все одно є непоганими сюжет і персонажі. Плюс-мінус адекватна оцінка (можливо злегка завищена, десь на 0.1-0.2 бали).
    2. Pupa
      Pupa Гість 8 липня 2024 00:50
      На початку фільм дуже сподобався, я й позабула, що мої звуки повідомлень у мене на телефоні ніяк не завадять героям виживати))
      ПРОТЕ, як на мене, фільм не заслуговує більш ніж на 3/10. Він тримає у напрузі поршу половину, я б сказала перші 40 хвилин, після цієї конкретної точки все йде під три чорти, адже це не світ з новими правилами грає на руку сценаристами, а сценаристи створюють кожного разу нові правила, аби сюжет зійшовся: [s] Цвях, цей клятий ледь не 10 сантиметровий цвях, який з'явився буквально за кілька годин без будь-якої допомоги, він просто заспавнився там, де й бути не має, і все заради напруги, яку у мене особисто зняло з цього моменту, адже починається кримінальне вбивство такої чудової ідеї, як тиша. В перші 40 хвилин(упускаю деякі сюжетні дірочки, адже тоді ще було зарано для атаки, я все розумію, хай вже буде) монстри атакували тільки джерело звуку, ігноруючи людей, що біжать/стоять ледь не в метрі-трьох, адже вони звуків не видають, логічно. Після ж вони стають ледь не детективами свого роду, проглядаючи кожен куточок будинку, зокрема там, де звуків то й не було. Божевільна поведінка для тих, кого нам на початку показали зовсім іншими. Після вони пішли ще далі - атакували тих, хто не видає звуків, і все заради чого? Заради дешевої драми (на мене спрацювало, дуже легко мене розчулити, та ефект міг би бути в 10000 разів кращим, якби це було якісним, а там трішки поспівчувала, навіть поплакати не встигла). Але це ще не всі відступи. Всім, мабуть, цікаво, як же вижити вагітній, а потім й матері з вічно кричащою дитиною у такому світі, на це відповідь виявилася дуже простою і неякісною: треба просто запустити феєрверки, які мало чутні в стінах будинку, що нам показали ледь не наступним кадром, щоб породіла могла почати кричати менш ніж через три секунди, коли монстр і спуститися не встиг та мав би бути ще у будинку. Ну і фінал просто неперевершений, неперевершено поганий. Протягом фільму, особливо у фінальних сценах, нам натякали, що армія не змогла впоратися з цими неймовірними непереможним монстрами, тому кожен виживає як може, одночасно з цим на демонструють, що їх можна відлякнути/тимчасово знерухомити якщо запустити певні частоти, та просто добити з дробовика, якого, я так розумію, у світових армій немає, як і роботи з різними частотами, які ці монстри не могли оминати у вік технологій. [/s]
      Мене фільм дуже розчарував, адже відгуки на диво позитивні, Задумка просто прекрасна, але виконання... Сподіваюсь, що у другій частині хоч частково пояснять, заділають ті діри, яких наробили.
    3. Гість Тая
      Гість Тая Гість 17 грудня 2022 23:43
      мені більше всього не подобається логіка батьків. [s]Батько посилає сина щоб він пішов і зробив якийсь гучний звук коли потрібна тиша якщо тиші не буде здохнеш і все.
      Народити дитину коли потрібна тільки тиша неможливо. Тим більше треба лікаря який вміє допомогти при пологах. І звідки вони мають світло? І тим більше як можна зробити взагалі якийсь ремонт коли треба тишу?[/s]
    4. Ne100p
      Ne100p Новачок 4 листопада 2021 19:46
      Нудьга якась. Витримав 30 хвилин, майже заснув.
    5. Spizza2020
      Spizza2020 Частий відвідувач 23 жовтня 2021 10:53
      Я на мене, то дуже тупа ідея фільму. По перше - якщо ці тварюки так добре чують, то чому не чують серцебиття та дихання людей. По друге - дуже тупо в таких умовах народжувати дитину.