Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ель Каміно: Пуститися берега

Ель Каміно: Пуститися берега

El Camino: A Breaking Bad Movie
7.3
18+
    Переживши смерть друга та наставника, Джессі Пінкман опинився в полоні у бандитів, але у результаті зміг втекти. Тепер його переслідують злочинці та поліція, тому йому потрібно якнайшвидше залишити Альбукерке. Джессі вдається знайти тимчасовий притулок у своїх старих приятелів Борсука і Піта, які можуть допомогти йому ненадовго причаїтися і прийти до тями. Але Пінкману необхідно роздобути достатню кількість грошей, щоб скористатися послугами людини, здатної забезпечити йому нову особистість і вивезти в безпечне місце...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ель Каміно: Пуститися берега» 2019 українською мовою онлайн безкоштовно

    +323 375

    Відгуки (14)
    1. Just_TouRist
      Just_TouRist Новачок 13 червня 2024 23:04
      Мені сподобалось... саме таке завершення я і хотів для Джессі... Тепер треба якось знайти час, та передивитись "Краще подзвоніть Солу". Гадаю там буде дуже багато цікавого, чого ми не знали в Пуститися Берега 2008 року..
    2. Vse
      Vse Постоялець 18 квітня 2023 15:15
      Одразу після 5 сезонів "Пуститися берега" ця історія здалася висосаною з пальця. Історія Джессі балансує від крутого вбивці до безвольного раба і навпаки. Фільм - спроба хайпонути на успішному проекті. Звичайно, всі прихильники серіалу подивилися "Ель Каміно", я теж)) 6-7 з 10.
    3. Гість Макс
      Гість Макс Гість 11 березня 2023 00:47
      Подивився одразу після серіалу. Не пожалів. Цей фільм як довга бонусна серія, яка ставить остаточну точку в історії. Але дійсно, хотілося б ще побачити, як він став жити. Хотілося б побачити як він виготовляє дерев'яну скриньку у невеличкій столярній майстерні.
    4. Гість Roman
      Гість Roman Гість 17 лютого 2023 11:37
      Цей Джесі - нервозна смикана підла сучка, що завжди істерить. Мати такого партнера це 100% провал рано чи пізно. На який чорт Волтеру такий партнер, чого він в нього вчепився - це загадка.
    5. Гість Shevchenko
      Гість Shevchenko Гість 12 грудня 2022 07:19
      Фільм ідеально відкриває персонажа, тільки не вистачає кінця - типу як він продовжив життя ; ну хоча б 5 хвилин, так фільм 10/10