Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Потяг до Пусана

Потяг до Пусана

Busanhaeng / Train to Busan
7.6
    Службовець південнокорейської фондової біржі переживає важкі часи. Він вплутується в шлюборозлучний процес і виховує маленьку дочку, насилу справляючись з батьківськими обов'язками. Дівчинка нудьгує по матері, тому що зневірений батько вирішується на поїздку до колишньої дружини, мріючи таким чином налагодити контакт з дитиною. В день іменин дочки вони сідають в поїзд, що йде в провінцію зі столичного вокзалу, наповненого чутками про появу невідомого вірусу, стрімко поширюється по країні. Єдиним містом, жителі якого виявляються відгороджені від зараження, є Пусан, куди направляються батько з дочкою. Маршрут поїзда проходить по місцевості, охопленій вірусною інфекцією, що перетворює людей на кровожерних монстрів. Пасажири стають жертвами зомбованих попутників. Епідемія загрожує поглинути весь простір поїзда, а врятувалася від укусів зомбі жменька щасливчиків спрямовується в вільні від зарази вагони, намагаючись захиститися від зловісного натовпу.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Потяг до Пусана» 2016 українською мовою онлайн безкоштовно

    +145 167

    Відгуки (3)
    1. ВованЧіК
      ВованЧіК Постоялець 6 червня 2024 23:05
      Історія стара як світ. Непоганий фільм щоб згаяти час. Але не з тих, щоб захотілось переглянути знову.
    2. Поллі
      Поллі Частий відвідувач 10 березня 2023 22:37
      Непоганий фільм про виживання в умовах зомбі-апокаліпсису. Деякі моменти, як на мене, були нереалістичними. Для разового перегляду точно вартий уваги. 1 частина набагато краща за 2.
    3. Гість Марія
      Гість Марія Гість 7 вересня 2022 18:34
      Йой вже ці фільми на вибування: можна ставки робити, хто за ким вмре