Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Надприродне

Надприродне

Supernatural
8.4
16+
    Серіал розповідає про пригоди братів Сема й Діна Вінчестерів, які подорожують по Сполучених Штатах на чорному автомобілі Chevrolet Impala 1967 року, розслідують паранормальні явища, багато з яких засновані на американських міських легендах і фольклорі, і б'ються із злом такими як демони та примари.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Надприродне» українською мовою онлайн безкоштовно

    +8786 14518

    Всі серіали франшизи «Надприродне»:


    Відгуки (110)
    1. dashka3i7347727977575
      dashka3i7347727977575 Новачок 25 травня 2024 16:50
      Серіал 'Надприродне просто неймовірний! Він захоплює з першої серії і тримає в напрузі до самого кінця. Історія братів Вінчестерів, які борються з демонами, привидами та іншими надприродними істотами, не залишає байдужим. Кожен сезон приносить нові пригоди, загадки та емоції. Рекомендую всім, хто любить містичні та драматичні історії.
    2. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 26 квітня 2024 15:41
      Перші 5 сезонів ще мали якийсь сенс, але з 6 почалась маячня. Нелогічне, натянуте, без сенсове. Повне розчарування. Осолбливо поведінка Сема, який поводиться як безребетний тюхтій, якого шпиняють всі кому не лінь, зокрема Дін.
    3. miss_Terria
      miss_Terria Гість 8 грудня 2022 21:14
      Я напевно шокую коментаторів, але я вперше за життя переглядаю цей серіал і в мене лише позитивні емоції. Героїв вдосталь розкрили(хоча я лише поки, що на початку другого сезону). Події відбуваються достатньо швидко і наповнено, історії кожного разу різні, але не дивлячись на це переплітаються між собою та поєднуються із ранішнім життям гг(як приклад, відьма з першого сезону). До того ж, це перший серіал, який я хотіла дивитися не лише заради головної лінії, а й просто насолоджувалась переглядом спасіння людей. За переклад сайту низький уклін і неймовірно велике ДЯКУЮ! Бажаю нам найскорішої перемоги і цілих та не пошкоджених акторів озвучування! Нехай цвіте Україна і мульти національний кіно Всесвіт (звісно ж беж рососії)!
    4. veronicasawyer
      veronicasawyer Частий відвідувач 1 жовтня 2022 02:42
      цікавий серіал, через багато років вирішила передивитися його спочатку і зрозуміла, що перші 3 сезони – мої улюблені
    5. Гість Єлизавета
      Гість Єлизавета Гість 27 вересня 2022 12:52
      Єдиний серіал, який подобається крізь час. Тут і злети і падіння. Віра та зневіра, деякі людські уроки ми можемо винести для себе.