Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Стара гвардія

Стара гвардія

The Old Guard
6.7
18+
    У центрі сюжету виявиться секретна група безсмертних найманців з різних епох, яка під командуванням Енді століттями захищала людей від різноманітних небезпек. Одного разу команда вирушає на термінову місію, де вони дізнаються про існування ще одного безсмертного. Виявляється, що їх секрет розкрили. Тепер Енді і Найлі, належить ліквідувати загрозу, що надходить від тих, хто намагається скопіювати їх дар безсмертя і заробити на ньому...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Стара гвардія» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +126 152

    Відгуки (7)
    1. Volodymyr Leon
      Volodymyr Leon Частий відвідувач 20 березня 2024 19:37
      Гарний фільм... Дивився вже вдруге, але враження від перегляду такі, ніби не бачив раніше. Тримає в напрузі до кінця. Сподіваюсь, що продовження буде не менш захопливим.
    2. Гість Станіслав
      Гість Станіслав Гість 30 грудня 2023 00:31
      Не погоджуся з минулим відгуком, сюжет дивовижний, не зустрічав жодного фільму з подібним сюжетом, акторська майстерність задовільна, тільки режесура храмає. Погоджусь в тому що фільм на один раз, але це ліпше за половину фільмів які ми бачимо в рекомендація в цей час.
    3. Гість Валерій
      Гість Валерій Гість 4 березня 2021 14:25
      Сюжет простий як 5 копійок, мабуть з серіалу про безсмертних взятий, для разового огляду піде, і Терон неперевершена просто супер.
    4. Валентин
      Валентин Гість 18 січня 2021 14:31
      Чому ніхто не спробував, тим більше в часи інквізицій, просто відтяти їм голову?
      1. Гість Марія
        Гість Марія Гість 30 грудня 2021 20:18
        В них не було Дункана Мак-Лауда, щоб підказати!
    5. Гість Володимир
      Гість Володимир Гість 22 листопада 2020 12:43
      Після перегляду зрозумів: що бити гєїв прикладом по обличчю не добре, якщо тобі 1000 років і у тебе немає дівчини то ставай геєм бо Шарліз Терон тобі не дасть (будь реалістом) і помста гєїв страшна (вони будуть тебе ігнорити сто років:)).