Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Незвичайний плейлист Зої

Незвичайний плейлист Зої

Zoey's Extraordinary Playlist
8.1
16+
    Зої Кларк — сором'язлива дівчина, яка працює в технологічній фірмі в Сан-Франциско. Її батько Мітч страждає від рідкісного неврологічного захворювання і повільно вмирає. Побоюючись, що хвороба може передатися їй у спадок, вона робить томографію мозку, але під час процедури в місті відбувається землетрус, і апарат дає збій. Покинувши лікарню, дівчина з подивом виявляє, що набула здатність чути думки людей, ось тільки вони доносяться виключно у вигляді пісень. Завдяки дару, який відкрився, Зої стрімко просувається по кар'єрних сходах, а також дізнається, що колега по роботі Макс в неї таємно закоханий...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Незвичайний плейлист Зої» / «Дивовижний плейлист Зої» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +151 177

    Відгуки (24)
    1. Гість Ліна
      Гість Ліна Гість 26 квітня 2024 19:54
      Просто чудовий серіал! Легкий, - і посміятися, і подумати, і поплакати, і повідчувати... Виявилося, що я поціновувач мюзиклів)) Всім рекомендую до перегляду, обов'язково!
    2. OlgaMontmorency
      OlgaMontmorency Новачок 2 березня 2024 15:43
      Це найкраща озвучка, яку я тільки чула. І сам серіал теж чудовий, тут і комедія, і драма, і романтика, і пригода, пісні дуже гарно виконані й перекладені в субтитрах.
    3. Гість Марина
      Гість Марина Гість 22 грудня 2023 01:06
      Дуже зворушливий та місцями драйвовий серіал. Я хоч і не поціновувач мюзиклів, але пісні і танцювальні постанови дуже порадували, навіть почала в наступних епізодах вже чекати на "щиросердні" пісні. Прозвучало багато знайомих і сучасних треків в новому свіжому виконанні. Чудова серіальна історія і ще більш прекрасні музично-танцювальні виконання.
    4. Гість Софія
      Гість Софія Гість 11 вересня 2023 16:41
      Це мюзикл. Але не поспішайте гортати далі. Дуже гарні пісні і виконання. Приємні актори і озвучка. Так, трохи напружує кількість пісень на квадратний метр, але це і мило. Гарний серіал для дівчат навіть 40+))
    5. Гість Tamara
      Гість Tamara Гість 10 серпня 2022 23:30
      для любителів жанру МЮЗІКЛ це, можливо, знахідка. мене більшу частину часу дратували пісеньки, хоча деякий контеипруарі спавді виконаний класно. щодо іншого- чудові сюжетні лінії, деякі персонажі зачаровуюсь своєю чарівністю. акторська гра потішила, хоча думаю, значну частку в цьому враженні відігралка професійна озвочка. тому окреме і величезне ДЯКУЮ акторам дубляжу- ви чудові. моя субєктивна оцінка- 7(одначе, не дослуховуйтесь до моєї оцінки, я просто не люблю мюзикли). ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ, ГАЙС