Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Оггі та Кукарачі

Оггі та Кукарачі

Oggy and the Cockroaches
7.5
7+
    Кіт Оггі — товстий і добродушний обиватель. Він хоче тільки одного: щоб ніхто не заважав йому зі смаком насолоджуватися спокійним і розміреним життям. Улюблені радості Оггі — смачна їжа, телевізор, м'який пуф, на якому так тепло і затишно спати, згорнувшись калачиком. Але не тут-то було. Бідного кота долають нестерпні сусіди-таргани: Джої, Маркі і Діді. Ці троє постійно отруюють йому життя нестерпними витівками!
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Оггі та Кукарачі» 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1508 1972

    Відгуки (6)
    1. Гість Софа
      Гість Софа Гість 23 грудня 2023 00:54
      Досі люблю цей мультик. в дитинстві часто його бачила, а зараз мені вже 16 років, скоро 17) і хоч я багато яких мультиків і мультсеріалів передивилася, зараз дивлюся лиш цей. раніше любила: смішарики, ну постривай!, сімпсони, губка боб... але це все вже в минулому. хоч цей мультик вроді для дітей шк. віку, але для мене він як мотивація) от дивлюся я на цього кота і думаю яке ж моє життя виявляється файне порівнянно з ним. ще хочу сказати що оггі став для мене прикладом оптимістичності) він якби не було складно, залишається веселим і доброзичливим) хоч я вже передивилася всі серії, хоч як деякі люди кажуть що цей мультсеріал дивний, хоч він по суті без мети... але він досі залишається моїм улюбленим мультиком дитинства, а оггі прикладом оптимістичності) бажаю всі гарно го дня! чи ночі!) Слава Україні!!! Перемога За Нами!!!!
    2. Лінива Коалла
      Лінива Коалла Новачок 12 лютого 2023 17:44
      Крутезний мультсеріал, в дитинстві часто дивилась, але тільки зараз почали виникати думки як же дивно все відбувається, на приклад: басейн то є то нема, огород теж, ліс, Джекі ніби вже й має дитину з сестрою Оггі, а наче ще тільки пропонує одружитись, він то сусід, що живе по сусідству в будинку і має свою кімнату, то він сусід в будинку поруч і ще купа всього що то з'являється то зникає. Короче такий заплутаний, але все-одно класнючий)))
    3. Юлия Бестаєва
      Юлия Бестаєва Частий відвідувач 19 квітня 2022 21:22
      Завжди любила цей мультсеріал! Тепер його любить і моя донечка! Кльово, що можемо разом його дивитись і насолоджуватися! Дякую!
    4. Гість Тарас
      Гість Тарас Гість 16 квітня 2021 09:48
      Це кльово! Зануритися у дитинство і згадати цей мульт.
      Жаль, звичайно що відсутня кнопка переходу до наступної серії у плеєрі.
      Приходиться це робити вручну згортаючи повний екран.
    5. Luceorian
      Luceorian Гість 17 грудня 2020 17:43
      До вподоби був у дитинстві, таким лишається й зараз)