Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Хлопаки

Хлопаки

The Boys
8.7
18+
    Дія серіалу розгортається в світі, де люди, що володіють надздібностями, є справжніми знаменитостями і загальними улюбленцями. Але що, якщо насправді вони зовсім не такі ідеальні, якими їх показують у випусках новин? Адже найчастіше вони розважливі і порочні особи, що переслідують особисті інтереси і часто зловживають своїми унікальними здібностями. У центрі сюжету виявляється жорстке протистояння легендарної Сімки — елітної групи супергероїв, що належать корпорації «Воут Інтернешнл», — і відважного загону месників, відомого як «Хлопаки», які прагнуть вивести зарвавшихся надлюдей на чисту воду.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Хлопаки» / «Хлопці» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +6923 9173

    Відгуки (126)
    1. Olga285
      Olga285 Новачок 24 вересня 2024 10:38
      Як мати можу сказати забагато насильства, але як любитель жанру, у цьому серіалі максимально показано наскільки розбещує сила та влада, і неважливо ти супер чи просто людина.
    2. Apofis
      Apofis Новачок 7 вересня 2024 22:12
      Перші 2 сезони на відмінно, 3 і 4 можна скоротити по 1 серії викинувши беззмістовні діалоги.
    3. rlpgbrian
      rlpgbrian Новачок 5 вересня 2024 14:10
      Довго не наважувався глянути цей серіал, боявся, що не сподобається, бо і вільного часу в мене мало і інтерес до серіалів ніколи в собі не знаходив.
      Та все це було дарма, вже почав дивитися 4 сезон, мене все цілком влаштовує, чудова акторська гра, чорний гумор як я і люблю, [s]Патріоту та його кризі середнього віку треба віддати належне, як і тому, що М'ясник почав сходити з розуму[/s]
      Загалом, мені все сподобалося, організація на вищому рівні, раджу до перегляду)
    4. Гість Гість
      Гість Гість Гість 5 серпня 2024 14:51
      Закінчила дивитись 3 сезон, і є чим поділитися.
      У коментарях дійсно люди поділилися на 2 групи, комусь сподобався 3 сезон, а хтось каже що лайно.
      На мою думку, правда дещо посередені.
      Перші два сезони були настільки класними, що 3 цю планку не перестрибнув.
      От по відчутям 3 сезону дійсно чогось не вистачило, бо 1-2 сезон я майже залпом подивилась за пару днів, деякі моменти подих перехоплювали і ти взагалі не знаєш чого далі очікувати, бо серіл дає тобі зрозуміти що дійсно може вбити (майже) будь-якого персонажа несподівано, та сюжет перших двох сезонів мені був довподоби більше.
      [s]Тут ніби теж непогано, і цілком логічно що поки жив Патріот - М'ясник і команда не зупиняться, але ця лінія з солдатиком... нуууууу щооось...[/s]
      Так, окей, гарно знято, є жарти, ніби задум теж непоганий що він як зброя проти Патріота, Дженсен Еклз гарний звичайно, але мені моментами навіювало оцей типовий розгон: коли з кожним сезоном з'являється ще більш імбовий персонаж і тепер він самий сильний, а потім його перемогають і з'являється ще один котрий ще сильніше, і так по колу.
      Ну от я просто сподіваюсь що сюжет у це лайно не перетвориться, бо взагалі серіал прикольний, дуже важливі теми підіймає та дійсно відображає реалії сучасності.
      Персонажі розкриті, ти завжди розумієш їх мотивацію, і іноді не можеш зрозуміти як людину (теж важливий момент, що б ми не тільки симпатизували героям).
      Короче, ставлю лайк і йду дивитись 4 сезон.
    5. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 26 липня 2024 19:03
      Мені дуже сподобались перші 2 сезони, 3-й менше, 4-й - просто, жахливий. Це вже не звичний бруд щодо моральних якостей персонажів, а брудний бруд з брудом від якого нудить. Вже немає жодного персонажа, якому можеш співчувати. Тут заборонена нелюбов до гоміків в коментарях, але річ навіть вже не в ній, це просто, мерзотний фільм за своїм змістом, цікаву сюжетну лінію замінили на фрікшоу і постійні беззмістовні балачки (якщо їх вирізати ми нічого не втратимо ні в сюжеті, ні у розкритті особистості персонажів). Напевно відсутність ідей й таланту сценаристів і режесера привело серіал до цієї низької якості, може тому й оголосили про його скоре завершення. Хоча дуже шкода, перші два сезони дали великий запас міцності франшизі на десяток сезонів, але так все бездарно занехаяли.