Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Зоряна брама: Початок

Зоряна брама: Початок

Stargate Origins
3.9
7+
    У 1928 році юна Кетрін разом зі своїм батьком, відомим вченим-археологом Полом Ленгфордом, виявила поховану в єгипетських пісках загадкову конструкцію. Довгі десять років вони намагалися визначити походження і призначення дивовижного артефакту, проте не досягли якогось значного прогресу. Але несподівана поява німецького дослідника-окультиста допомагає усвідомити справжню природу таємничої знахідки, що представляє собою браму в невідомий світ. Але що станеться після того, як вони будуть відкриті?
    Спочатку цей веб-серіал було випущено у вигляді 10 серій по 10 хвилин. Це відео — пізніша версія релізу серіалу від його творців: усі серії було об'єднано в одну + деякі інші дрібні покращення.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Зоряна брама: Початок» українською мовою онлайн безкоштовно

    +18 126

    Відгуки (7)
    1. Гість Діма
      Гість Діма Гість 30 березня 2022 20:22
      Серіал має купу дір сюжетного лору, які кидаються в очі. Шкода що всесвіт серії про Зоряну Браму отримав таке фігове продовження
    2. anjey
      anjey Гість 27 вересня 2021 14:09
      це дійсно відстій. нічого цікавого.
    3. sazemak
      sazemak Гість 18 серпня 2021 04:42
      Що-що, невже усі цілих десять.........серій протягнули??
      Це Щось!
    4. Онни
      Онни Новачок 10 грудня 2020 23:35
      Відстій повний!! Втрачений час (((
    5. Орест
      Орест Гість 19 червня 2020 22:59
      найкраще що у них було так це "stargate universe" це дійсно шедевр, у всіх інших серялах спекулюють на псевдо науці показуючи риптилоідів які ніби то збудували піраміди і тому подібне