Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Каратель

Каратель

The Punisher
8.4
18+

    Дружина й діти Френка Касла гинуть під час бандитської перестрілки. Страждаючи від втрати, головний герой знаходить себе в гніві. Заручившись підтримкою своїх нових знайомих, Френк приймає рішення помститися кривдникам і відновити справедливість.

    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Каратель» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +677 817

    Всі серіали франшизи «Лицарі Marvel»:


    Відгуки (14)
    1. Evgen_IV
      Evgen_IV Новачок 5 липня 2024 23:50
      Багато разів наштвхувався на цей серіал в рекомендованих, думав не варто витрачати час... Але помилявся, при всьому моєму скиптицизмі гідний серіал. Як на мене (суб'єктивно) точно краще ніж роздуті хлопаки...
    2. Гість Дан
      Гість Дан Гість 17 листопада 2023 20:47
      Ще на строковій службі дійшли руки спочатку до "Шибайголови", а потім і до "Карателя", бо враховуючи рівень жорстокості в серіалі про супергероя-адвоката, було цікаво подивитись, куди дійде версія Марвел від Нетфліксу. Дуже сподобалось, що не було типових нетфліковських зачорнень, адже Френк - досить похмутрий персонаж.
      Перший сезон зайшов нормально, хоча сюжет і простий, як 2 копійки(RIP). Бойові сцени - це саме те, на що чекаєш і вони тут виконані чудово. [s]Початок з кувалдою прям задає тон. Хоча і вважаю сцену зі спецназом у лісі дуже меріс'юшною, але це веде до кращого моменту сезону - вихід з катування, де Касл був ладен здатися і "піти додому".[/s]
      Другий сезон почав дивитися, але так і не осмілився додивитися. Я розумію, що альфа-брутал, що захищає якусь невідому йому дівчину - це круто, але ми це все бачили багато разів. Відчуття, наче це історя з якоїсь B-шки 80-их, але по самій ідеї, бо не знаю, до чого це все призвело.
      Коротше, це краще ніж сучасні серіали від Марвелу (виключення - Локі). Шкода, що Каратель і Росомаха - це такі круті персонажі, але їм так рідко дійсно щастить з екранізаціями.
    3. Гість Михайло
      Гість Михайло Гість 5 серпня 2023 15:20
      Нічого не очікував від цього серіалу, але перший сезон приємно здивував, а от з другим проблема. Причина по якій Френк знову вляпується в якісь проблеми ну максимально притягнута за вуха. Антогоністи 2 сезону взагалі без мотивації. Все на що там можна глянути це бійки та перестрілки (яких до речі не так і багато). Короче кажучи другий сезон краще не дивитись.
    4. Гість Олексій
      Гість Олексій Гість 13 грудня 2022 00:54
      По-перше, подяка за вільні коментарі! По-друге, серіал дуже потужний. Сюжет, гра, взаємодія персонажів - все на вищому рівні. З мінусі можна назвати безсмертність Френка. 9 із 10!
    5. Vaas
      Vaas Новачок 28 липня 2022 20:25
      народ, реально 8.5? не знаю звідки взяли таку оцінку ( "справжній детектив" має 8.9) а це порівняно з ним шлак. на мій погляд можна глянути але чекати чогось надзвичайного від цього серіалу не варто я б дав оцінку 6.0 не більше. ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ЗА УКРАЇНСЬКИЙ ПЕРЕКЛАД.
      1. Griffon89
        Griffon89 Новачок 16 січня 2023 10:59
        Як мінімум різні жанри, це як порівнювати Зоряні Війни і 50 відтінків сірого, Володаря Перснів і Дуже Страшне Кіно......