Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Новобранець

Новобранець

The Rookie
8
16+
    Починати з чистого аркуша завжди нелегко, особливо для мешканця маленького містечка Джона Нолана. Після інциденту, який перевернув його життя, він вирішив здійснити давню мрію і приєднатися до поліції Лос-Анджелеса. Старого новачка зустрічають із зрозумілим скептицизмом, проте життєвий досвід, наполегливість та почуття гумору дають Джону перевагу.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Новобранець» 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +6557 10001

    Всі серіали франшизи «Новобранець»:


    Відгуки (105)
    1. Гість Ілля
      Гість Ілля Гість 12 вересня 2024 23:18
      Серіал чудовий, дуже добре розкриті персонажі та сюжет. Дратують ті хто говорять, що в третьому сезоні починається торкатися теми расизму, ця проблема є і її показали і навіть не з 3 сезону, а з першого. Що ці люди хочуть, щоб все було як в казці і що всі рівні коли це не так? Тут не говорять, що расизм це добре, тут з цим боряться, і показують проблему як вона є, а не так, як це хочуть бачити казкові утопісти.
    2. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 19 серпня 2024 22:15
      Супер серіал. Різні сюжети, не приєдливі. Розкриває життя в Америці, правосуддя, поліцію.
    3. Гість Your mom
      Гість Your mom Гість 27 липня 2024 15:00
      Не розумію, чому всі так категорично проти теми расизму. У цьому серіалі (на відміну від деяких інших) ця тема була дійсно влучною і зовсім не зіпсувала сюжет серіалу, а лише покращила.

      П. С. Обожнюю динаміку Тіма і Люсі Чен
      1. bondarukvika
        bondarukvika Новачок 28 липня 2024 21:28
        Бо більшість з них і є самими расистами. Ці люди, просто ніколи не опинялись на місці цих людей. Емігрантам дуже важно пристосуватися в іншій країні, тому такі люди і будуть проти теми расизму.
    4. Guester
      Guester Гість 25 червня 2024 22:14
      10 з 10 принаймні для мене. Персонажі прописані цікаво. Актори хороші і виконують свою роботу. Сценаристи теж молодчики, від деяких сюжетів не відірватися.
    5. Selmak
      Selmak Новачок 26 травня 2024 18:25
      Це треба було завершити коли Нолан став повноцінним копом. Так, там багато речей, які українцям не зрозумілі і насправді до дупи, та це проблеми українців. Серіал знятий про США для США. Але з кожним сезоном це все стає таким пустим... сюжетні лінії розкриті, антагоністи картонні, а в 6 сезоні так взагалі абсурд.
      1. zaurfox
        zaurfox Новачок 30 травня 2024 23:00
        та може він тому і легко заходить, бо все прогназовано, просто і легко. Такий собі фоновий серіал який дивишся через головного актора.