Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Величне століття. Нова володарка

Величне століття. Нова володарка

Muhtesem Yüzyil: Kösem
6.6
    Серіал «Величне століття. Нова володарка» є продовженням серіалу «Величне століття. Роксолана» і розповідає про життя спадкоємця легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, і його фаворитки, красуні Анастасії, в майбутньому - найвпливовішої жінки Османської імперії. Події розгортаються в 17 столітті. В основі сюжету - історія юної полонянки Анастасії. У 13-річному віці її викрали, після чого вона потрапила в гарем Ахмеда I. Дівчина стала фавориткою правителя і чотирнадцять років була поруч з ним, народивши йому тринадцять дітей. Після смерті Ахмеда, на його трон претендували всі найближчі родичі. Однак у Кесем (так називав свою кохану султан) зріє власний план - посадити на трон свого сина Мурада.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Величне століття. Нова володарка» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +8901 20333

    Відгуки (334)
    1. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 15 серпня 2024 20:45
      Якщо ви хочете дивитись на любовні інтриги, глибокі почуття та романтику, краще гляньте Роксолану, де основою сюжету є глибоке кохання між нею та султаном.
      Тут навіть хімії між головними героями немає, кохання Кесем до султана взялось просто з повітря, маючі щасливе життя до, та люблячу родину, так як вона ніхто б не вчинив, вважаю що сценаристам треба було краще пропрацювати цей момент, а от деякі другорядні, та не прямі лінії вийшли чудовими.
      [s]Ще на початку дуже сподобалась пара Кесем та Іскендера, ці погляди,таємні розмови,самопожертви...
      Сценаристи точно не дурні раз вирішили зробити цю лінію, бо знали що багато кому вона сподобається, а її трагічний кінець багато кому розіб'є серце (і мені в тому числі)[/s]
      Насправді ця частина тому мені й подобається більше, вона про важкий шлях, непідйомні ноші, про те як бажання влади витісняє совість, та на що люди готові заради неї.
    2. Артем С
      Артем С Гість 13 серпня 2024 01:30
      Це неймовірний, сильний та водночас важкий серіал! Чудовий сюжет, фантаситична гра акторів. Це продовження "Роксолани" нічим не гірше, а десь і краще, ніж його попередник. Браво.
    3. Ibragimthebest
      Ibragimthebest Гість 10 серпня 2024 14:26
      Після першого перегляду ще в 2016 році серіал сподобався більше першої частини, але після кожного повторного перегляду помічаєш просто жахливу гру жіночих персонажів.... Кішка Єлизавета й то краще впоралася зі своєю роллю.
      Особливо це стосується Дільруби, Фахріє та Хандан, в першої на обличчі нуль емоцій в незалежності від ситуації, у другої постійно одне й те саме обличчя, наче видавлює з себе сльози, а Хандан навпаки постійно істерить, в неї наче біполярний розлад, в одну секунду вона реве, в іншу вже сміється, дуже переграє.
      Зараз на середині першого сезону, тому інших не згадаю, але впевнена що ці троє не єдині))
      До останньої актриси яка грає Кесем раніше й були претензії, але з часом розумієш що її беземоційність цілком обгрунтована її життєвим шляхом.
      Що до найкращих жіночих ролей в серіалі, для мене це: Сафіє - дуже граційна та досвідчена, дивишся на неї і розумієш що кращої претендентки на роль не знайти.
      Халіме - розумна жінка, порівнюючи її з Хандан небо і земля, одна з небагатьох на чиє горе дивишся зі співчуттям та переживанням, а не хочеш виколоти очі від не справжніх емоцій.
      Ну і звичайно актриса яка грала молоду Кесем. Можливо це мій фаворитизм до Берен Саат яка завжди мені подобалась, але вона стала тією самою золотою серединою між першою та останньою актрисою які грали султану, не істерична але й не беземоційна, вважаю її підібрали прекрасно.
    4. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 5 серпня 2024 13:30
      Не можу сказати, що "Величне століття. Нова володарка" є кращим за першу частину з Роксоланою, але як на мене друга частина була в тому що гра персонажів є більш холодною та зваженою. Немає жінок істеричок, які постійно одна одну принижують на очах у всього гарему. Моє зауваження було у тому що персонажі серіалу занадто рано йшли з життя ніби не виконали свою роль до кінця. Щодо декорацій та костюмів, то особливо нічого незмінилося. Найбільше сподобалися серії першого сезону ще на початку, тоді не було такого попиту на владу між султанами та страшених інтриг, які плели всі вже у продовж сезонів це були прості калфи і великі валіде. Але нвіть ці події не змогли зіпсувати всю цікавість та прекрасність цього величного серіалу.
    5. Дінара
      Дінара Частий відвідувач 2 липня 2024 12:00
      ▫️ 𝟲/𝟭𝟬 | на момент коментаря дивлюся 𝟭 сезон 𝟳𝟵 серію

      Переглянувши "Величне століття. Роксолана" кілька разів, з'явилося бажання отримати щось нове, але у такому ж стилі. Обрала продовження?.. Сумніваюся, що це так можна назвати, але все-таки ці історії пов'язані. Здебільшого залишилися негативні враження

      ---
      𝟭. Знайомство глядачів із гаремом.

      ▫️ Глядачів, як і саму Кесем, не ознайомили з правилами і можливими інтригами гарему. Я не сперечаюся, що були випадки, які розкривали Кесем всю правду життя в гаремі, Але все-таки вони були так зроблені, що просто не вірилося в те, що Кесем через це сильно страждала. Можливо мені так здалося через актрису, яка намагалася плакати в першу чергу красиво, а не реалестично. В будь-якому випадку без перегляду Роксолани просто неможливо зрозуміти ієрархію та систему роботи гарему.
      - Не було належного ознайомлення з персонажами. Швидше за все це через погану прописаність. У той час як у Роксолані навіть другорядні персонажі мали велику роль в історії, тут половина акторів просто існує.
      А ще, що за апатія у Дільруби? Така важлива роль і бровою не ворухне (може десь і буде пояснення такій поведінці, але все-таки трохи нудно на це дивитися)
      ▫️ Життя гарему просто не показували. Дівчата були, але десь там за кадром.

      ---
      𝟮. Влада та кохання

      ▫️ Не зрозуміла, що викликало почуття між султаном і Кесем. Зрозуміло, що серіал швидше був не про кохання, а про шлях до влади, але все-таки початкова Анастасія не хотіла влади та залишилась через так звану любов, яку я між ними не побачила.
      ▫️ Не було показано складність здобуття влади. Кесем все отримувала просто тому, що так треба (взагалі наскільки я зрозуміла, серіал хотів таким чином зобразити любов султана до неї, але я вже висловила свою думку до їхніх відносин.)
      ▫️ Більшість народження дітей просто скипнули (через це я досі не пам'ятаю їхніх імен). Я розумію, що їх занадто багато і це все було б дуже довго, але все-таки можна було показати важливість дітей у гаремі

      ---
      Серіал не винен, АЛЕ...

      ▫️ Який геній придумав робити цензуру на маленькі ранки, але відрубану голову показати на весь екран? Я теж хочу так пранкувати😔